28 / 08 / 2024

Sancaktepe Uluçınarlar Misafirhanesi açıldı!

Sancaktepe Uluçınarlar Misafirhanesi açıldı!

Yaşlı vatandaşlara yönelik olarak hizmet verecek olan Sancaktepe Uluçınarlar Misafirhanesi eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katılımıyla açıldı.



 

Sancaktepe Belediyesi tarafından kısa bir süre önce temeli atılan ve Yaşlı vatandaşlara yönelik olarak hizmet verecek olan Uluçınarlar Misafirhanesi eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katılımıyla açıldı.

Sancaktepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılışta bir konuşma gerçekleştiren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem böylesine anlamlı bir tesisi Sancaktepe halkına kazandırdıkları için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her sabah 100 ileri yaştaki komşularımızı bu anlamlı tesiste misafir edeceğiz. 2 ayrı kıraathanesi, 2 ayrı spor tesisi, yemekhanesi, yürüyüş yolları ve fitness aletlerinin de bulunduğu geniş bir yeşil alana kurulan bu güzide tesisi, ilçemize kazandırdığımız için çok mutluyuz” dedi.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise açılışta her ince ayrıntısı düşünülüp yapılan İleriki yaşta ki büyüklerimizin nitelikli zaman geçirmesini bu sayede sosyalleşmesini sağlayacak olan Misafirhane’nin açılışından ötürü Başkanımız İsmail Erdem’e teşekkürlerini iletti.


Geri Dön