04 / 10 / 2024

Uluçınarlar Misafirhanesi açıldı mı

Uluçınarlar Misafirhanesi açıldı mı

Yaşlı vatandaşlara yönelik olarak hizmet verecek olan Sancaktepe Uluçınarlar Misafirhanesi eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katılımıyla açıldı.

Hakkari Ulu Cami ibadete açıldı!

Hakkari'de Selçuklu mimarisiyle inşa edilen Ulu Cami ibadete açıldı.

Türkiye Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün restore ettiği El Bab Ulu Camii açıldı!

Suriye'nin kuzeyindeki Bab ilçesinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu bitirilen El Bab Ulu Camii bugün açıldı. Bab Yerel Meclisi Üyesi Mahmud Akil, "Türk halkına tarihi mirasımıza sahip çıktığı için teşekkür ederiz" dedi...

Mardin Ulu Cami yeniden ibadete açıldı!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 800 yıllık Ulu Cami, restorasyon çalışmaların tamamlanmasıyla yeniden ibadete açıldı...

Sancaktepe Uluçınarlar Misafirhanesi açıldı!

Yaşlı vatandaşlara yönelik olarak hizmet verecek olan Sancaktepe Uluçınarlar Misafirhanesi eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katılımıyla açıldı.

Bursa'da evsizler Misafirhanesi açıldı!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Dilriba Evleri Yardımlama Derneği’nin Özlüce’de evsizler için hizmete sokulan misafirhanenin açılış törenine katıldı.

İzmir Karabağlar'daki Yeşilyurt Ulu Camii ibadete yeniden açıldı!

Yeşilyurt Ulu Camii, 2 yıl 7 ay süren çalışmalar sonunda yeniden inşaatı yapılarak daha modern bir biçimde ibadete açıldı. Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu camilerin huzur yerleri olduğuna dikkat çekldi.

Batman Üniversitesi'nde Vadi Park açıldı!

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'nde Vadi Park törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Üniversite Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam Uluçam kesti.

Giresun Çınarlar Camii hizmete açıldı!

Restorasyonu tamamlanan Giresun Çınarlar Camii, Vali Hasan Karahan’ın da katıldığı törenle açıldı. 560 bin TL'yen yenilenen caminin restorasyon çalışmalarına 1 Mayıs 2015 tarihinde başlanmıştı.

Antalya Mavikent Siteler Camisi açıldı!

Mavikent Mahallesi’nde bulunan Siteler Camisi açıldı. Açılış törenine Kumluca Kaymakamı Dr. Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, site Başkanı Ramazan Uluşar, Başkan Yardımcısı Alihsan Altınyürek ve Müftü Muttalip Meşe katıldı.

Diyarbakır Ulu Cami aydınlatıldı!

İslam aleminin 5. Harem-i Şerif'i olarak kabul edilen Diyarbakır Ulu Cami, ses ve aydınlatma sistemi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı.

Meram'da kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

MERAM İlçe Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka, Dr. Ziya Barlas ve Fahrunnisa Mahalleleri'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarının takip edileceği kentsel dönüşüm ofisi hizmete açıldı.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka, Dr. Ziya Barlas ve Fahrunnisa Mahalleleri’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarının takip edileceği kentsel dönüşüm ofisi hizmete açıldı.

Muş Ulu Camii’nin açılışı yapıldı!

Muş’ta, Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışması tamamlanan Ulu Camii’nin açılışı yapıldı.Ulu Camii Cuma namazı ile birlikte yeniden ibadete açıldı.

Uluçınarlar Misafirhanesi açıldı mı Haberi

Uluçınarlar Misafirhanesi açıldı mı

Sancaktepe Belediyesi tarafından kısa bir süre önce temeli atılan ve Yaşlı vatandaşlara yönelik olarak hizmet verecek olan Uluçınarlar Misafirhanesi eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katılımıyla açıldı.

Sancaktepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılışta bir konuşma gerçekleştiren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem böylesine anlamlı bir tesisi Sancaktepe halkına kazandırdıkları için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her sabah 100 ileri yaştaki komşularımızı bu anlamlı tesiste misafir edeceğiz. 2 ayrı kıraathanesi, 2 ayrı spor tesisi, yemekhanesi, yürüyüş yolları ve fitness aletlerinin de bulunduğu geniş bir yeşil alana kurulan bu güzide tesisi, ilçemize kazandırdığımız için çok mutluyuz” dedi.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise açılışta her ince ayrıntısı düşünülüp yapılan İleriki yaşta ki büyüklerimizin nitelikli zaman geçirmesini bu sayede sosyalleşmesini sağlayacak olan...