29 / 04 / 2024

Sandilaç Yapı'dan Bostancı'ya 2 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Sandilaç Yapı'dan Bostancı'ya 2 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Kentsel dönüşüm projeleriyle öne çıkan Sandilaç Yapı, Bostancı'da 2 yeni projeye başlıyor. Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde yer alan Aydınlar Apartmanı ve Sadibey Apartmanı projeleri modern inşaat teknolojisiyle inşa ediliyor.



Sandilaç Yapı, Kadıköy Bostancı'da 2 yeni kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Aydınlar Apartmanı ve Sadibey Apartmanı projeleri şehrin merkezinde trafiğin bulunmadığı bir lokasyonda yükseliyor.


Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Aydınlar Apartmanı ve Sadibey Apartmanı projelerinde zengin sosyal donatı alanları bulunuyor. Projeler adalar ve deniz manzaralı konumda inşa ediliyor.


Aydınlar Apartmanı


İstanbul Anadolu Yakası Bostancı'da hayata geçirilen Aydınlar Apartmanı projesinde 3 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon çatı dubleksi konut seçenekleri bulunuyor. Projede her katta 2 daire bulunuyor.


Bağdat Caddesi ve minibüs yoluna yürüme mesafesinde yükselen Aydınlar Apartmanı'nda fiyatlar 900 bin TL'den başlayarak 1 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliş gösteriyor.


3 oda 1 salon normal dairelerin 107 metrekare olarak dizayn edildiği projede 5 oda 2 salon çatı dubleksi daireler 220 metrekare olarak tasarlandı.


9 katlı tek blok şeklinde inşa edilen Aydınlar Apartmanı 18 konuttan meydana geliyor. Teslimlerinin 31 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen konutlarda banka kredisi kullanılabiliyor.


Sosyal olanakları arasında her daireye depo alanı kapalı otopark, fitness alanı, doğalgaz kombi ısıtma sistemi gibi özelliklerin yer aldığı projenin yapımı modern inşaat teknolojisiyle gerçekleşiyor.


Sadibey Apartmanı


İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı bölgesinde inşa edilen Sadibey Apartmanı 11 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. Projede 22 adet daireye yer veriliyor.


Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon çatı dubleksi olarak tasarlandığı Sadibey Apartmanı projesi Bağdat Caddesi ve minibüs yoluna yakın konumda yükseliyor.


Modern inşaat teknolojisiyle inşa edilen Sadibey Apartmanı'nda fiyatlar 900 bin liradan başlayıp 1 milyon 500 bin liraya kadar artıyor. Projede teslimlerin 31 Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.


Her katta 2 daire bulunan Sadibey Apartmanı'nda 2 oda 1 salon normal daireler 115 metrekare olarak tasarlanırken, 3 oda 1 salon normal daireler 145 metrekare ve 4 oda 1 salon çatı dubleksi daireler 235 metrekare olarak dizayn edildi.


Banka kredisine uygun olan projede 2 katlı kapalı otopark, fitness alanı, doğalgaz kombi ısıtma sistemi, her daireye depo alanı gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


Tel: 0216 380 80 83

Web: www.sandilacyapi.com

Meryem KURTULDU/Emlakkulisi.com



Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SANDİLAÇ Yapı, Bağdat Caddesi'nde iki yeni projeye başlıyor. Kadıköy Bostancı'da Aydınlar ve Sadibey Apartmanı adındaki iki projeyi de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirecek olan şirket, teslimleri bu yılın sonunda yapmayı planlıyor. Her iki projede de fiyatlar 900 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor. Sosyal olanakları arasında her daireye depo ve fitness alanı bulunuyor. 


Sabah


Geri Dön