03 / 05 / 2024

Sapanca Hills Residence projesinin inşaatı 2017'de tamam!

Sapanca Hills Residence projesinin inşaatı 2017'de tamam!

Sapanca Hills Residence yatırımının 2016'nın ikinci yarısına kadar tamamlanmasına çalışılıyor. İnşaatı devam eden Sapanca Hills Residence projesi devre mülk ve devre tatil müşterilerinin talepleri ve tatil ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı.



Sapanca Hills Residence yatırımının 2016'nın ikinci yarısına kadar tamamlanmasına çalışılıyor. Sapanca'da inşaatı devam eden Sapanca Hills Residence projesi devre mülk ve devre tatil müşterilerinin talepleri ve tatil ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı. Sapanca Hills Residence yönetim Kurulu Başkanı Vecdi Çelebi, proje hakkında verdiği bilgilerde projenin ayrıcalıklı bir proje olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "İçerisinde mini avm, spa&wellnes, aqua park, havuzlar, mineralli havuz, spor ve sosyal yaşam alanları, vib hizmetler, toplantı, konferans ve düğün hizmetlerinin yanı sıra çeşitli büyüklükte daire seçenekleri ve otel residence hizmetleri 4 mevsim bir arada sunulacak. 


120 dönümlük bir alan üzerinde inşaatı devam eden Sapanca Hills Residence projesinin tamamını ise 2017 yılının sonuna kadar hizmete açmayı planlıyoruz. Burada King Suit'ler 135 metrekare, dubleks daireler 1+1'ler 50 metrekare, 2+1'ler ortalama 80 metrekare olacak. Proje 211 daireden oluşuyor. Bunların 180 tanesi mutfaklı 30'a yalanı 1+0 otel konseptinde olacak. Ev ama otel konforunda hizmet vermeyi amaçlıyoruz." 


www.sapancahills.com


Dünya


Geri Dön