28 / 04 / 2024

Saray Muhallebicisi, Optimum AVM'de mağaza açtı!

Saray Muhallebicisi, Optimum AVM'de mağaza açtı!

80 yıldır menüsünde sunduğu doğal ve fark yaratan lezzetler ile bir İstanbul markası olan Saray Muhallebicisi, 21. şubesini İstanbul Optimum Avm’de açtı.



Konfor ve şıklığın harmanlandığı yeni dekorasyonuyla da göz dolduran mekan; Saray Muhallebicisi’nin zengin menüsünü Anadolu yakasının en merkezi noktalarından Optimum Avm’de beğeniye sunuyor.

 

Tüm şubeleri İstanbul’da bulunan Türkiye’nin ilk muhallebici zinciri, 21. şubesi ile Anadolu yakasındaki şube sayısını da 6’ya çıkardı.

 

80 Yıllık Doğal Lezzetler 

Saray Muhallebicisi; meşhur kazandibi, Saray muhallebisi, tavukgöğsü, sütlaç gibi sütlü tatlıları; künefe, baklava, Saray burma, ekmek kadayıfı gibi hamurlu tatlıları ve pastaları ile misafirlerine keyifli, geleneksel bir muhallebici deneyimi yaşatmakla beraber; tavuk suyu çorbası, tavuklu pilavı, leziz döneri, tavuk şiş, salatalar, diyet ve glutensiz seçenekleriyle birlikte restoran hizmeti sunmaya devam ediyor.


Birbirinden leziz seçenekleriyle büyük ilgi gören kahvaltısında yer alan Saray’ın kendi üretimi manda kaymağı; sütlü ve hamurlu tatlıların olduğu kadar uzun hafta sonu kahvaltılarının da vazgeçilmezi.


 


Geri Dön