12 / 05 / 2024

Optimum AVM saray muhallebicisi

Optimum AVM saray muhallebicisi

80 yıldır menüsünde sunduğu doğal ve fark yaratan lezzetler ile bir İstanbul markası olan Saray Muhallebicisi, 21. şubesini İstanbul Optimum Avm’de açtı.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

3 dev mağaza zinciri Optimum AVM'de şube açtı!

Brooks Brothers, Beşiktaş Store ve Flo, İstanbul Kozyatağı'nda bulunan Optimum Outlet Alışveriş Merkezi'nde şube açtı.

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını Optimum AVM'de açtı!

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını geçen hafta burada açmış. Yani ünlü markanın outlet mağazası da açılmış oldu...

Meva Şehir nerede?

Etimesgut'da 107 dönüm alanı üzerinde inşa edilen Meva Şehir Optimum AVM'nin yanında yer alıyor. Peki Meva Şehir nerede yer alıyor?

İSTOÇ Saray AVM ve otel binası satılıyor!

İSTOÇ Yapı Kooperatifi'ne ait İSTOÇ Saray AVM ve otel binası teklif alınmak suretiyle satışa çıkarıldı. Teklif verme şartnamesi 24 Nisan'dan itibaren temin edilebilecek...

İSTOÇ AVM'nin ortak alan inşaatı ihale ediliyor!

İSTOÇ Yapı Kooperatifine ait olan 2134 ada 1 parsel üzerinde kaba inşaatı ve cephesi tamamlanmış olan İSTOÇ AVM'nin ortak alanları ince inşaatları İSTOÇ Saray 3. grup ince inşaatı için ihale düzenleniyor. 

Mevaşehir Ankara'da ön talep toplanıyor! 250 bin TL'ye!

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara'da ön talep toplanıyor. 4 yıl sonra teslim edilecek olan proje Optimum AVM'nin arka kısmında yer alıyor.

Simit Sarayı, boşa çıkan tüm mağazalara talip!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, son dönemde AVM ve caddelerde yüksek kira nedeniyle boşalan mağazalara talip olduklarını söyledi.

Saray Muhallebicisi, Optimum AVM'de mağaza açtı!

80 yıldır menüsünde sunduğu doğal ve fark yaratan lezzetler ile bir İstanbul markası olan Saray Muhallebicisi, 21. şubesini İstanbul Optimum Avm’de açtı.

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

Intersport 23. mağazası Adana'da açtı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren Intersport, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Intersport, Türkiye'deki 23. mağazasını Adana Optimum AVM'de açtı.

H&M, Adana Optimum AVM''de açılacak!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M Adana'daki Optimum AVM'de mağaza açmaya hazırlanıyor. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, Adana'da mağaza açacakları için çok memnun olduğunu belirtti.

Optimum AVM saray muhallebicisi Haberi

Optimum AVM saray muhallebicisi

Konfor ve şıklığın harmanlandığı yeni dekorasyonuyla da göz dolduran mekan; Saray Muhallebicisi’nin zengin menüsünü Anadolu yakasının en merkezi noktalarından Optimum Avm’de beğeniye sunuyor.

Tüm şubeleri İstanbul’da bulunan Türkiye’nin ilk muhallebici zinciri, 21. şubesi ile Anadolu yakasındaki şube sayısını da 6’ya çıkardı.

80 Yıllık Doğal Lezzetler 

Saray Muhallebicisi; meşhur kazandibi, Saray muhallebisi, tavukgöğsü, sütlaç gibi sütlü tatlıları; künefe, baklava, Saray burma, ekmek kadayıfı gibi hamurlu tatlıları ve pastaları ile misafirlerine keyifli, geleneksel bir muhallebici deneyimi yaşatmakla beraber; tavuk suyu çorbası, tavuklu pilavı, leziz döneri, tavuk şiş, salatalar, diyet ve glutensiz seçenekleriyle birlikte restoran hizmeti sunmaya devam ediyor.


Birbirinden leziz seçenekleriyle büyük ilgi gören kahvaltısında yer alan Saray’ın kendi üretimi manda kaymağı; sütlü ve hamurlu tatlıların olduğu kadar uzun hafta sonu kahvaltılarının da...