27 / 04 / 2024

Sarelle yenilenen tasarımıyla raflarda! Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Sarelle yenilenen tasarımıyla raflarda! Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye’nin köklü çikolata markalarından Sagra’nın kalite ve doğallığı bir araya getirdiği geleneksel ürünü Sarelle, yenilenen logosu ve tasarımıyla raflarda yerini almaya başladı. Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 26 Mart 2023 Sarelle fiyatları...



Her yaştan insanların severek tükettiği Sarelle; enerji dolu, kıpır kıpır, dikkat çeken yeni yüzüyle satış noktalarında sevenlerini bekliyor. Sarelle’nin ikonik logosunun modernize edilmesiyle ortaya çıkan yeni tasarımda, her çeşidinde farklı, yüzleri gülümseten ikonların yer aldığı kavanozlar kırmızı kapak rengiyle beğeni topluyor. 

Sarelle yenilenen tasarımıyla raflarda! Peki yeni Sarelle nin fiyatı ne kadar? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

‘Önce Sarelle Sonra Gülümse’

Yeni tasarımındaki eğlenceli yaklaşımı iletişim kampanyasına da yansıtan Sarelle, “Önce Sarelle Sonra Gülümse” sloganıyla çikolata severlere sesleniyor.

Lezzetini özel Sagra fındıklarından alan Sarelle’nin içeriğinde doğal vanilya yer alıyor. Cam kavanozlarda satılan Sarelle ürünlerinin içinde  koruyucu ya da renklendirici maddeler ve trans yağı bulunmuyor. Sarelle’nin kendine has kakao ve fındık tadının uyumunu sevenler için kakaolu fındık ezmesi, yoğun fındık tadı tercih edenler için yüzde 45 fındık oranına sahip fındık ezmesi, iki lezzeti bir arada tatmak isteyenler için Duo, daha çok kakao diyenler için bitter ve formuna özen gösterenler için şeker ilavesiz çeşitleri de bulunan Sarelle marketlerde yeni yüzüyle alıcılarını bekliyor.

Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar? İşte 26 Mart 2023 Sarelle fiyat listesi...


Geri Dön