28 / 04 / 2024

Sarıgöl Kent Konutları daire fiyatları!

Sarıgöl Kent Konutları daire fiyatları!

Firma: Acar İnşaat

Proje: Sarıgöl Kent Konutları

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Sarıgöl Kent Konutları daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim...



Dairelerin 2014 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan  Sarıgöl Kent Konutları  daire fiyatları konutun alanı, tipi ve konumuna göre değişiyor. 


Sosyal alanlarıa rasında; yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, otopark ve güvenlik bulunan Sarıgöl Kent Evleri,  Acar İnşaat  ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla yükseliyor. 


İçerisinde 725 adet dairenin yer aldığı Sarıgöl Kent Konutları daire fiyatları hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Proje, 5 bloktan oluşuyor. 


Sarıgöl Kent Konutları daire fiyatları!


Konutların alanlarının 51 metrekareden başlayıp, 115 metrekareye kadar yükseldiği Sarıgöl Kent Konutları Gaziosmanpaşa'da banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün. 


İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa ilçesinde inşa edilen Sarıgöl Kent Konutları daire fiyatları hakkında bilgi almak için 444 0 467 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 


Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kent Konutları telefon: 444 0 467 

Web Adresi:  http://www.gaziosmanpasa.bel.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön