02 / 05 / 2024

Sarıgöl'den Karşıyaka'ya Cansuyu projesi!

Sarıgöl'den Karşıyaka'ya Cansuyu projesi!

Karşıyaka'nın tam 100 yıllık içme suyu problemini, yapacağı Bostanlı Barajı ile çözeceğini belirten AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı Ekrem Sarıgöl, Karşıyaka için hazırladığı ' Cansuyu ' projesinin basma tanıtımını gerçekleştirdi...



Karşıyaka'nın tam 100 yıllık içme suyu problemini, yapacağı Bostanlı Barajı ile çözeceğini belirten AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı Ekrem Sarıgöl, bu barajı Bostanlı havzasında kuracağını söyledi. 

Artık damacana suya mahkum olunmayacağını belirten Sarıgöl, "Sayın Bakanımız Binali Yıldırım'ın Belediye Başkanlığı'nda, onun önderliğinde uçuk, çılgın gibi görünen projeler son derece kolay bir şekilde çözüme ulaşacak" dedi. 

Su altın değerinde 2050 yılında olası kuraklık ve beklenen su savaşlan neticesinde suyun altın değerinde olacağının altını çizen Karagöl, "En önemli mesele sağlıklı içme suyu. Bu kapsamda Karşıyaka'mızın tüm eksiklerini tespit ettik" diye konuştu. AK Parti'nin ülke genelinde rekorlara, çok büyük çapta başarılara imza attığına değinen Ekrem Sangöl, Bu yerel seçimlerde yapacağımız çalışmalar neticesinde Karşıyaka'nın anahtarını sayın Başbakanımıza vereceğimizden eminiz. 

Partimizi hem Karşıyaka hem de izmir'de iktidar yapacağız" dedi. 

En büyük projesinin Bostanlı Barajı olduğunu bir kez daha belirten Sangöl, "Elbette sadece baraj değil, Karşıyaka için birçok projemiz var. 

Kentsel dönüşümün gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ayrıca deniz kenarında bir tersane var onu oradan kesinlikle kaldırmalıyız. Mavişehir'de bir marina projemiz var. Karşıyaka girişine de altgeçit yapmak için proje üretiyoruz. 

Trafik sorunu ilerleyen yıllarda daha da artacak zira Mavişehir'de anormal bir yapılaşma var. O yapılaşma bittiğinde trafik sorunu baş gösterecek. Biz trafik sorununa şimdiden çözüm bularak Karşıyakalıyı rahatlatacağız" diyerek diğer projelerinden de bahsetti. 

Kayseri, Konya, Manisa gibi illerin izmir'i geçmiş durumda olduğunu ifade eden Sarıgöl, Binali Yıldıran önderliğinde izmir'i Türkiye'nin en güzel kentlerinden biri haline getireceklerini, izmir'i bir dünya kenti statüsüne yerleştireceklerini söyledi. 

Sangöl şöyle devam etti: "Sayın Binali Yıldıran izmirliler tarafından çok sevilen bir isim. Bu sevgi, seçimlerde karşılık bulacaktır. 

Biz izmir'de artık hizmet istiyoruz. Ben Başbakanımın ve bakanımın izmir'i ileriye taşıyacağından emmim. izmir ve Karşıyaka ile ilgili tüm projelerimizi gerçekleştirip izmir' i bir dünya kenti haline getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." 


Yenigün


Geri Dön