03 / 05 / 2024

Sarımsaklı'ya 60 milyon liralık yatırım!

Sarımsaklı'ya 60 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısında, kente vizyon katacak Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajı Projeleri için 2015 Mali Yılı Bütçesi'nden 60 milyon liralık kaynak ayrılmasına karar verildi




Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısı Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan başkanlığında gerçekleştirdi. 2014 Sayıştay Denetim Raporu'nun okunması ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Taylan Engin'in görevlendirmesiyle ilgili meclise yapılan sunumun ardından, gündem maddeleri görüşüldü.


82 gündem maddesinin ele alındığı Meclis toplantısında, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin kente değer katacak prestij projeleri arasında yer alan ve 20 Mayıs tarihinde ihalesi gerçekleştirilecek Çay Deresi Projesi ve Balıkesir'in önemli turizm noktası olan Ayvalık'taki Sarımsaklı Plajı Projesi için 2015 Mali Yılı Bütçesi'nden 60 milyon lira aktarılmasına karar verildi.


Üye seçildi

Toplantıda ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesi olması için yapılan oylama sonucunda Ekrem Okan ve Özer Koyuncu, encümen üyeliğine seçildi.



Yeni Asır


Geri Dön