17 / 05 / 2024

sarımsaklıya ne kadarlık yatırım yapıldı

sarımsaklıya ne kadarlık yatırım yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısında, kente vizyon katacak Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajı Projeleri için 2015 Mali Yılı Bütçesi'nden 60 milyon liralık kaynak ayrılmasına karar verildi

65 yaş üstü vatandaşlara zamlı maaş müjdesi! Zamlı yaşlılık aylığı kaç TL oldu? Şubat'ta yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerine yapılan zamları açıkladı. Peki 2024 yeni yaşlılık maaşı kaç TL oldu? 65 yaş aylığına ne kadar zam yapıldı? 

65 yaş aylığında flaş detay! Kimler yaşlılık aylığı alabilir? Yaşlılık aylığı ne zaman kesilir? Aman dikkat!

Türkiye'de yaklaşık 860 bin kişiye aylık 2 bin 348 TL tutarında yaşlılık aylığı ödeniyor. Peki yaşlılık aylığı hangi durumlarda kesilir? İşte merak edilen detaylar...

Dul, yetim ve yaşlılık aylığı alanlar için flaş gelişme. Ne kadar zamlı para alacağını belli oldu

Dul, yetim ya da yaşlılık maaşı alan vatandaşlar enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından ne kadar maaş zammı alacaklarını merak ediyor.

Yaşlılık maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak! 65 yaş aylığı alanlara şok rakam! 65 yaş aylığı kaç TL'ye yükseldi?

Yaşlılık aylığından faydalanan binlerce vatandaş, asgari ücret zammının belli olmasından sonra, 'Yaşlılık aylığı ne kadar, kaç TL oldu?' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. İşte ayrıntılar...

65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? Yaşlılık maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak!

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zamla beraber birçok kalemde ödenen maaşlar da yükselecek. Değişecek kalemlerden biri de yaşlılık maaşı olarak da bilinen 65 yaş aylığı. Peki 65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı ne kadar olacak? Hangi maaşa kaç lira zam yapılacak? 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımına gelecek zamlar merakla araştırılıyor. Peki yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımına yeni zam gelecek mi? Hangi maaşa kaç lira zam gelir? 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası ne kadar oldu? Maaşlara zam var mı? Şimdi göz atın!

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası alan binlerce vatandaş maaşların kaç lira olduğunu ve zam gelip gelmeyeceğini araştırıyor. Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası ne kadar oldu? Maaşlara zam var mı? Benzin, motorin ve LPG litre fiyatları kaç TL oldu? Yeni indirim geldi

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

Almanya’ya ihracatta rekor kırıldı, bakın en fazla hangi ürün satıldı!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin Almanya’ya yaptığı ihracatta tarihi rekor kırıldı. Peki 2022’de Türkiye’den Almanya’ya ne kadarlık ihracat yapıldı ve en çok hangi ürün satıldı?

Vefat eden kişinin yaşlılık maaşı ne zaman kesilir?

Yaşlılık maaşı diğer adı ile 65 yaş maaşı alan kişiler ya da yakınları bazı maaşa dair bilmedikleri noktaları öğrenmek istiyor. Özellikle yaşlılık maaşının ne zaman kesileceği konusu merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2023?

Yaşlılık maaşının ne kadar olacağı pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. Enflasyon oranının belirlenmesi ile yaşlılık maaşı da güncelleniyor. Peki “Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2023?” İşte detaylar!

Asgari ücret artışı yaşlılık maaşını da vurdu! Yaşlılık maaşı kaça çıktı? Yaşlılık maaşı kaç ayda bir alınır 2022?

Yaşlılık aylığı ne kadar oldu? Asgari ücret zammı, pek çok kişiyi etkilemektedir. Bunların başında yaşlılık aylığı alan kişiler gelmektedir. Peki Yaşlılık maaşı kaça çıktı? İşte detaylar!

Migros'ta yüzde 30'a varan çılgın indirim! Ayçiçek yağı, tavuk ve kırmızı et dip yaptı! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerini açıkladı. Bu hafta Migros'ta ayçiçek yağı, tavuk ve kırmızı ete yüzde 30'a varan indirim yapıldı. Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar, kaç lira oldu. İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi...

sarımsaklıya ne kadarlık yatırım yapıldı Haberi

sarımsaklıya ne kadarlık yatırım yapıldı


Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısı Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan başkanlığında gerçekleştirdi. 2014 Sayıştay Denetim Raporu'nun okunması ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Taylan Engin'in görevlendirmesiyle ilgili meclise yapılan sunumun ardından, gündem maddeleri görüşüldü.


82 gündem maddesinin ele alındığı Meclis toplantısında, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin kente değer katacak prestij projeleri arasında yer alan ve 20 Mayıs tarihinde ihalesi gerçekleştirilecek Çay Deresi Projesi ve Balıkesir'in önemli turizm noktası olan Ayvalık'taki Sarımsaklı Plajı Projesi için 2015 Mali Yılı Bütçesi'nden 60 milyon lira aktarılmasına karar verildi.


Üye seçildi

Toplantıda ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesi olması için yapılan oylama sonucunda Ekrem Okan ve Özer Koyuncu, encümen üyeliğine seçildi.



Yeni...