18 / 05 / 2024

Sarımsaklı projeleri

Sarımsaklı projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısında, kente vizyon katacak Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajı Projeleri için 2015 Mali Yılı Bütçesi'nden 60 milyon liralık kaynak ayrılmasına karar verildi

Baraj projeleri nedeniyle 5 köy taşınıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir, Artvin'in Yusufeli ilçesinde 4 köyde yaşayan vatandaşların, baraj projeleri sebebiyle belirlenen yerlere nakledilmesine karar verildi.

Salih Bayraktar: Sarıyerliler tapularına kavuşacak!

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Sarıyer için planladığı projeleri anlattı. Bayraktar "Sarıyer’in en önemli 5 sorunu sağlık, mülkiyet, imar, ulaşım ve gençlik" dedi.

Kayseri Sarımsaklı'ya mesire alanı inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sarımsaklı Barajı’nı Kayserililerin hizmetine sunmak için yeni bir proje hayata geçiriyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Sarımsaklı’yı çok güzel bir mesire alanı haline getireceklerini belirtti.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Manisa Sarıgöl’e yeni yatırımlar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ağırladı. Ergün ve Selçuk, Sarıgöl’e yapılması planlanan projeleri görüştüler.

Manisa Alaşehir ve Sarıgöl projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir ve Sarıgöl Belediyeleri’ni hayata geçirilecek kanalizasyon, içme suyu ve sondaj çalışmaları ile ilgili ziyaret etti. Ziyaretler sonrasında projelerin ön çalışmaları tamamlandı.

Kaan Osman Sarıoğlu Finike projelerini anlattı!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, yerel gazetelere Hayalindeki Finike'yi, yapacakları projeleri ve Finikelilerin merak ettiği çalışmaları anlattı.

Ayvalık'ta 7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Defterdarlığı Ayvalık Malmüdürlüğü, Ayvalık Küçükköy-Sarımsaklı'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaları toplam bedeli 7 milyon 82 bin 515 TL olarak belirlendi.

Sarımsaklı Plajı imara mı açılıyor?

Büyükşehir yasasıyla kapatılan ve Balıkesir Belediyesi’ne bağlanan Küçükköy’de, kumsalıyla ünlü Sarımsaklı plajı, imara açılma tehlikesiyle karşı karşıya. Sarımsaklı kumsalını yüzde 5 oranında imara açmayı öngören yeni bir proje Bakanlığa sunuldu.

Fatma Güldemet Sarı: HES projeleri engelleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Türkiye'de yapılan her HES projesi, her rüzgar enerjisi projesi, her nükleer enerji projesi basına, kamuoyuna kötü yansıtılarak bir direnç oluşturularak engellenmeye çalışılıyor." dedi.

Sarımsaklı Plajları Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devroldu!

Balıkesir’in dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları resmen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devroldu. Turizm cenneti olan Ayvalık Sarımsaklı Plajları 10 yıl boyunca tamamen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olacak.

TOKİ Yozgat Sarıkaya başvuruları bugün başladı!

TOKİ Yozgat Sarıkaya Belediyesi projeleri kapsamında 90 adet konutun başvuruları bugün başladı. Konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Yozgat Sarıkaya Belediyesi projeleri!

TOKİ Yozgat Sarıkaya Belediyesi projeleri kapsamında 90 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.

Sarımsaklı projeleri Haberi

Sarımsaklı projeleri


Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısı Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan başkanlığında gerçekleştirdi. 2014 Sayıştay Denetim Raporu'nun okunması ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Taylan Engin'in görevlendirmesiyle ilgili meclise yapılan sunumun ardından, gündem maddeleri görüşüldü.


82 gündem maddesinin ele alındığı Meclis toplantısında, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin kente değer katacak prestij projeleri arasında yer alan ve 20 Mayıs tarihinde ihalesi gerçekleştirilecek Çay Deresi Projesi ve Balıkesir'in önemli turizm noktası olan Ayvalık'taki Sarımsaklı Plajı Projesi için 2015 Mali Yılı Bütçesi'nden 60 milyon lira aktarılmasına karar verildi.


Üye seçildi

Toplantıda ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesi olması için yapılan oylama sonucunda Ekrem Okan ve Özer Koyuncu, encümen üyeliğine seçildi.



Yeni...