25 / 07 / 2024

Sarissa İstanbul'da metrekaresi 3 bin 200 TL'ye!

Sarissa İstanbul'da metrekaresi 3 bin 200 TL'ye!

İsmini Hitit uygarlığının önemli yerleşim merkezi 'Sarissa' kentinden alan ve 'Kuşaklı Ören Yeri' anlamına gelen Sarissa İstanbul, 3 blok üzerine yükseliyor


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


İsmini Hitit uygarlığının önemli yerleşim merkezi 'Sarissa' kentinden alan ve 'Kuşaklı Ören Yeri' anlamına gelen Sarissa İstanbul, 3 blok üzerine yükseliyor. Mimarisini de bu konsept üzerine kuran Sarissa İstanbul, 14 bin metrekarelik bir arsa üzerinde biri residence olmak üzere 5 blokta 406 konuttan oluşuyor.

AKS Yapı tarafından Ümraniye şžerifali"de gerçekleştirilen Sarissa İstanbul"un inşaatına 2009 yılında sbaşlandığını ve 2012 yılında konutları sahiplerine teslim edeceklerini belirten Pazarlama Koordinatörü Işıl Vaizoğlu 14 bin metrekare arsa kullandıklarını dile getirdi. Ulaşım açısından son derce doğru ve ulaşılabilir bir noktada yer aldıklarının altını çizen Vaizoğlu, œSarissa, projesi Anadolu Yakasının merkezi ve gelişme olanağı en yüksek bölgesi Ümraniye şžerifali'de bulunuyor. Buradan Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakikada, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 7 dakika ulaşabilirsiniz. Geleceğin finans merkezi olarak planlanan Ataşehir'in merkezine yürüyerek gidilebilir. Yakın çevrede büyük AVM ve yaşam merkezleri bulunuyor diye konuştu.

Ödüllü mimar tasarladı

Sarissa İstanbul"un fonksiyonelliği ve tasarımıyla dikkat çeken bir konut projesi olduğunu belirten Vaizoğlu, Ağa Han ödüllü başarılı Mimar Han Tümertekin imzası ile şehrin merkezinde olmalarına rağmen şehirden bağımsız ve farklı bir çizgiyle tasarlandıklarını belirtti.

Günümüz trendlerine uygun metrekare alternatifleri ile projeyi gerçekleştirdiklerinin altını çizen Vaizoğlu, œ1+1 stüdyo konutlardan 4+1 dubleks daire alternatiflerine kadar geniş bir seçim yelpazesi sunuyoruz. Projede geleceğin mimarisini hedefleyen modern çizginin yanısıra en az mimari proje kadar peyzaj projesine de önem verilerek tasarlandı. Daimi şikayet konusu olana metrekare kaybına karşın, projede her metrekare titizlikle çalışılarak kullanıma uygun hale getirildi diye konuştu.

Binanın yapımında sağlamlığa dikkat ettiklerini ve arsa seçimini de bu doğrultuda gerçekleştirdiklerini belirten Vaizoğlu, œSarissa, Anadolu yakasının en sağlam kaya zemini üzerinde, en son deprem yönetmeliklerine uygun olarak inşa edilmektedir diye konuştu.

Projenin şu ana kadar yüzde 30"unu yeni sahipleri ile buluşturduklarının altını çizen Vaizoğlu, œMetrekare ortalama satış fiyat aralığımız 3 bin 200 ile 3 bin 500 TL aralığında seyrediyor. Satışlarda yüzde 40 peşinat alıyoruz ve kişiye özel ödeme planları uyguluyoruz. Eğer banka kredisi kullanılması tercih edilirse Finansbank, Yapı Kredi ve Bankasya ile anlaşmalarımız mevcut diye konuştu.

Tesisler

Sarissa wellness club; Jakuzi, sauna, buhar ve masaj odası
Sarissa kids club; çocuk parkı, çocuk oyun ve eğlence alanı, çocuk sineması, kreş
Sarissa club; cep sineması, bilardo ve oyun salonu, cafe-bar, havuz kafe, masa tenisi, özel kulüp odası, teras sarissa, bay-bayan kuaförü.
e-sarissa; Online iletişim ve hizmet ağı (e-profil, e-sarissa club, e-tv, e-duyuru/ilan, e-sipariş

Sarissa Sports Club;

Açık yüzme havuz 1  :28mx8,2m 230m ²
Açık yüzme havuz 2  :28mx8,7m 244m ²
Kapalı yüzme havuzu  :7,5mx15,2m 114m ²

Sosyal alanlar

Açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkuru, tenis kortu, fitness salonu, çocuk parkı, cep sineması, bilardo ve oyun salonu, mini golf sahası, çok yönlü spor sahaları, cafe-bar, açık ve kapalı otopark, , mini futbol sahası,bay-bayan soyunma odaları, gazebolar ,uzaktan kumandalı otopark giriş çıkışları, Fiber Optik veri altyapısı (IP TV, ışık hızında internet), Sprinkler söndürme sistemi, yangın sensörü, özel güvenlik personeli, merkezi yerden ısıtma sistemi

www.sarissa.com.tr

www.aks-yapi.com

[email protected]

0216 415 12 10


Geri Dön