28 / 04 / 2024

Sarıyer'de Hükümet, Bağcılar 'da Osmanlı Konağı açıldı!

Sarıyer'de Hükümet, Bağcılar 'da Osmanlı Konağı açıldı!

Bağcılar 'da Osmanlı Konağı açıldı   Nostarji bahçeleri ve yöresel mimari eserleriyle donatan Bağcılar Belediyesi, Ertuğrulgazi Parkı ve Osmanlı Konağı da tamamlayarak hizmete açtı ve İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan, Sarıyer Hükümet



İnönü Mahallesi 'nde inşası tamamlanan tesis Başbakan Erdoğan 'ın eşi Emine Erdoğan 'ın katılımı ile hizmete açıldı. Tesis, mahalle sakinlerinin gezmeleri, spor ve piknik yapabilmelerine de imkan sağlıyor. Park 4 bin 307 metre kare alandan oluşuyor. Konak, 207 metre kare alana inşa edildi.


İSTANBUL İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan, Sarıyer Hükümet Konağı hizmete açıldı. Merkezde muhtarlık, PTT, Nüfus Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Hekimliği, Tapu Dairesi, Kaymakamlık, Sağlık Ocağı ve Ergenlik Danışma Merkezi gibi birçok hizmet birimi yer alıyor.

İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Sarıyer Hükümet Konağı, çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Milli Eğitim Bakanı Nimet çubukçu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüsamettin Koçak 'ın katılımı ile gerçekleştirilen törenle hizmete başladı. Sarıyer 'in önemli ihtiyaçlarına cevap verecek bir hizmet binası açtıklarını belirten İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu “Farklı yerlerdeki kamu hizmet birimleri tek bir çatı altında toplandı. Hem vatandaşlarımıza kamu hizmetlerini rahatlıkla alabilecekleri hem de kamu personelimize hızlı ve verimli hizmet verebilecekleri yeni ve modern bir merkez kazandırdık ” diye konuştu. İstanbul 'a 8 yılda 22 büyük devlet hastanesi, yüzlerce sağlık merkezi kazandırdıklarını ifade eden Hasan Hüsamettin Koçak “İl Özel İdaresi olarak hedefimiz İstanbul 'un sağlık alt yapısını sağlamlaştırmak ” dedi.  
Star


Geri Dön