02 / 05 / 2024

Sarphan Finans Park ne zaman teslim?

Sarphan Finans Park ne zaman teslim?

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finanspark

Sarphan Finans Park ne zaman teslim sorusu Ağustos 2014 yılı olarak yanıt buluyor. Sarphan Finans Park Sarp Group bünyesinde 24 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor...




Sarphan Finans Park projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de İstanbul Finans Merkezi bölgesinde hayata geçiriliyor. Sarphan Finans Park Ataşehir'de  Sarp Group  imzasını taşıyor.


Sarphan Finans Park 3 blok halinde yükseliyor. Sarphan Finans Park projesinde ofis bloğu 13 katlı, rezidans bloğu 54 katlı ve otel bloğu 20 katlı olarak inşa ediliyor. 


Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin tasarlandığı Sarphan Finans Park projesinde stüdyo daireler ve 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. 


21 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesi içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, dinlenme alanları, buhar banyosu, sauna, fitness merkezi, toplantı odaları gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Sarphan Finans Park projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 820 bin TL ile 880 bin TL arasında, 3+1 dairelerin fiyatları 890 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL arasında değişiyor.


Sarphan Finans Park ne zaman teslim?


Sarphan Finans Park ne zaman teslim?


Sarphan Finans Park ne zaman teslim?


Sarphan Finans Park ne zaman teslim sorusu Ağustos 2014 yılı olarak yanıt buluyor. Sarphan Finans Park'ta ödemeler yüzde 25 peşinat sonrasında, banka kredisi ile yapılıyor. Sarp Group bünyesinde ise yüzde 15 peşinat ödendikten sonra, 24 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.



Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön