29 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park ne zaman teslim?

Sarphan Finans Park ne zaman teslim?

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finanspark

Sarphan Finans Park ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Ataşehir Sarphan Finanspark ev fiyatları 2+1'lerde 820 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...




Rezidans, ofis, otel ve ticari alanlardan meydana gelen Sarphan Finans Park İstanbul Finans Merkezi bölgesinde Ataşehir'de inşa ediliyor. Sarphan Finans Park Ataşehir projesi Sarp Group, Emlak Konut GYO ve EPP ortaklığı ile yükseliyor. 


1+0 ve 1+1 dairelerin tükendiği  Sarphan Finanspark  Ataşehir satılık dairelerde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Sarphan Finans Park ne zaman teslim sorusuna gelmeden önce Ataşehir Sarphan Finanspark fiyatları ile ilgili bilgi verelim.


Sarphan Finans Park Ataşehir satış fiyatları!


Sarphan Finanspark daire fiyatları 2+1'lerde 820 bin lira ile 880 bin lira, 3+1'lerde 890 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira aralığında değişiyor. 


Sarphan Finans Park ne zaman teslim?


Sarphan Finans Park ne zaman teslim sorusuna Ağustos 2014 yanıtı veriliyor. Ataşehir Sarphan Finanspark projesinde ofis bloğu 13 katlı olarak, otel bloğu 20 katlı olarak, rezidans bloğu ise 54 katlı olarak yükseliyor.


Sarphan Finanspark Rezidans Ataşehir ulaşım


Sarphan Finans Park ne zaman teslim?


Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön