28 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park ne zaman teslim?

Sarphan Finans Park ne zaman teslim?

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finanspark

Sarphan Finans Park ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Sarphan Finanspark Rezidans satılık evlerin fiyatları 820 bin TL'den başlıyor...




Rezidans, ofis, otel ve alışveriş alanlarının yer aldığı Sarphan Finans Park projesi  Sarp Group  tarafından inşa ediliyor. Sarphan Finans Park projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yükseliyor.


Sarphan Finans Park ne zaman teslim sorusunun cevabını haberin devamında bulabilirsiniz. Ataşehir Sarphan Finans satılık daire fiyatları 820 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin tasarlandığı Ataşehir Sarphan Finans Park projesinde stüdyo daireler ve 1+1 dairelerin satışları tamamlandı.


Sarphan Finans Park ne zaman teslim?


Sarphan Finans Park ne zaman teslim?


Sarphan Finans Park ne zaman teslim sorusu 2014 yılının Ağustos ayı olarak yanıt buluyor. Sarphan Finans Park Rezidans fiyat listesi 2+1'lerde 820 bin TL ile 880 bin TL aralığında, 3+1'lerde 890 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL aralığında değişiyor.


Sarphan Finans Park Ataşehir projesinde rezidans bloğu 54 katlı olarak yükselirken, ofis bloğu 13 kattan meydana geliyor. Sarphan Finans Park Hotel bloğu ise 20 katlı olarak inşa ediliyor.


Sarphan Finanspark Rezidans satış ofisi!

Sarphan Finanspark Rezidans adres bilgileri : 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL


Sarphan Finanspark Rezidans iletişim

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön