30 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park Ofis İFM'ye hazır!

 Sarphan Finans Park Ofis İFM'ye hazır!

Sarphan Finans Park Ofis, Türkiye'nin yeni finans merkezi olarak tasarlanan ve hızla projelendirilen İstanbul Finans Merkezi'ne hazır...



Türkiye'nin  yeni finans merkezi olarak tasarlanan ve hızla projelendirilen İstanbul Finans Merkezi'nin Ataşehir'de kurulacak olması, bölgede faaliyet gösteren markalı konut üreticilerinin hayata geçirdiği iş ve yaşam merkezlerinin yoğun İilgi görmesiyle sonuçlanıyor. Bölgedela projelerden biri olan Sarphan Finans Park, yatırımcısına şimdiden kazandırmaya başladı.      

                                                                     

Toplam 13 kattan oluşan Sarphan Finans Park Ofis'te 4 kat otopark, lobi, resepsiyon, her türlü teknik donanıma sahip ofisler, süs havuzu, ön ve yan cephelere bakan ofislerde teraslar ve kat bahçeleri, panoramik asansörler, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. Sarphan Finans Park Residence'ta stüdyo, 1 + 1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Toplam 340 konutun yer aldığı Sarphan Finans Park Residence'ta konut alanları stüdyo dairelerde 40 metrekare, 1+1 dairelerde 62-65 metrekare, 2+1 dairelerde 98-140 metrekare, 3+1 dairelerde ise 118-173 metrekare arasında değişiyor.


Cumhuriyet


Geri Dön