29 / 04 / 2024

Sarphan Finanspark Ataşehir ödemeleri!

Sarphan Finanspark Ataşehir ödemeleri!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Ataşehir'de yükselen Sarphan Finanspark Ataşehir ödemeleri 'nde 3 farklı seçenek sunuluyor. Projenin ödeme ayrıntıları haberimizde yer alıyor...




İstanbul'un Ataşehir ilçesinde hayata geçirilen Sarphan Finanspark projesinin inşaat alanı 21 bin metrekare olarak belirlendi. Sarp Grup imzası ile yükselen Sarphan Finanspark Evleri 'nde 1+0 ve 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. 

 

Rezidans bloğu 54 kat, ofis bloğu 13 kat ve otel bloğu 20 kat olarak tasarlanan Sarphan Finanspark Ataşehir ödemeleri bilgisine göre daire fiyatları 820 bin TL'den başlayarak, maksimum 1 milyon 430 TL'ye kadar yükseliyor. Sarphan Finanspark daire fiyatları şöyle: 


Sarphan Finanspark daire fiyatları: 


2+1 daireler 820 bin TL ile 880 bin TL arasında,

3+1 daireler 890 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL  olarak satışa sunuluyor. Sarphan Finanspark Ataşehir ödemeleri ise şöyle:


Sarphan Finanspark Ataşehir ödemeleri:


- Dairenin yüzde 25 'lik bölümü peşin olarak ödeniyor geri kalan yüzde 75'lik kısmına ise banka kredisi uygulanabiliyor.

- Sarphan Finans Park projesinde kredili ödemelerde yüzde 3 oranında indirim uygulanıyor. 

- Daire fiyatının yüzde 15'lik kısmı peşin ödeniyor. Tutarın yüzde 7'lik kısmı 4 taksit şeklinde 6 ayda bir ara ödeme şeklinde vadelendiriliyor ve geriye kalan kısım ise 0 faiz ile 24 ay taksitlendiriliyor. 


Teslimleri 2014 yılının Ağustos ayında başlayacak olan Sarphan Finans Park projesinde her daireye özel depo, ses yalıtımı, merkezi soğutma sistemi ve kapalı devre iletişim sistemi gibi olanaklar mevcut.


444 4 733

http://www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön