27 / 04 / 2024

Sarphan Finanspark telefon!

Sarphan Finanspark telefon!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Sarphan Finanspark telefon numarası, adres bilgisi ve fiyat listesi detaylarıyla haberimizde yer alıyor. Sarphan Finanspark Rezidans Ataşehir'de satış süreci devam ediyor...




54 katlı rezidans bloğunun inşa edildiği Sarphan Finanspark projesinde otel, AVM ve ofis alanları da yer alıyor. Sarphan Finanspark projesinde ofis bloğu 13, otel bloğu 20 katlı olarak yükseliyor.


Sarphan Finanspark telefon numarası ve açık adresi haberimizin içerisinde yer alıyor. Sarphan Finanspark projesi İstanbul Ataşehir'de  Sarp Group  tarafından inşa ediliyor. 


Sarphan Finanspark projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Sarphan Finanspark satılık stüdyo ile 1+1 dairelerin tamamı satıldı.


444 47 33 Sarphan Finanspark telefon numarasından satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Ataşehir Sarphan Finanspark konut fiyatları 2+1 daire satışlarında 820 bin TL ile 880 bin TL, 3+1 daire satışlarında 890 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL arasında belirlendi.


Sarp Group Finanspark teslim tarihi Ağustos 2014 yılı olarak açıklandı. Sarphan Finanspark Residence projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, toplantı odası, otopark alanları bulunuyor.


Sarp Group Finanspark  satış ofisi!

Sarp Group Finanspark adres bilgileri : 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL


Sarp Group Finanspark ulaşım


Sarphan Finanspark telefon!


Sarphan Finanspark telefon

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön