18 / 05 / 2024

Sasa'dan yüzde 130 bedelsiz sermaye artırım kararı!

Sasa'dan yüzde 130 bedelsiz sermaye artırım kararı!

Borsa İstanbul’un en gözde hisselerinden Sasa Polyester'in, borsa şirketlerindeki bedelsiz sermaye artırımına katılarak, yüzde 130 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı.



HİSSELERİNİZ DÜŞSE DE ÇIKSA DA BİZİM İÇİN FARKETMEZ! 

Geçtiğimiz günlerde de bir açıklamada bulunan Sasa Polyester'in yönetim kurulu Başkanı İbrahim ErdeoğluHisselerimiz düşse de çıksa da bizim için fark etmez” demişti.

Deprem felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren üretim faaliyetlerine ara vermeden devam ettiklerini belirten Erdemoğlu, “Bölgeye destek amaçlı üretime devam etmeliyiz. 

Sasa dan yüzde 130 bedelsiz sermaye artırım kararı!

Türkiye genelinde üretilen montların elyafını, kolonyalı mendil ile çocuk bezlerinin hammaddesini biz üretiyoruz. 

Bundan dolayı üretimi devam ettirmemiz deprem bölgesi için bir ihtiyaç. Son kapasite çalışmalarımız sürüyor. Borsanın açılması bizi etkilemez. Hissenin fiyatına bakmıyoruz, düşse de çıksa da bizim için fark etmez”  dedi. 

Şirket deprem felaketinin ilk gününden itibaren bölgeye yardım yapmaya devam ediyor. Sasa Polyester, AFAD’a 130 bin adet battaniye, 100 bin metrekare halı, 100 milyon TL de nakdi destekte bulunmuş, bunun dışında da 10 bin çalışanına da 10’ar bin TL'lik yardım desteğinde bulunmuştu.

Sasa Polyester 2022 yılında karını 15 kat artırdı! 

Sasa’dan hisse geri alım kararı! Ne kadarlık hisse alıyor?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön