03 / 05 / 2024

Satın alabileceğiniz en iyi 20 telefon! İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Satın alabileceğiniz en iyi 20 telefon! İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Akıllı telefon pazarındaki onlarca üretici, her yıl yüzlerce akıllı telefon çıkarıyor. Bu akıllı telefonlardan bazıları rafta "amiral gemisi" olarak biliniyor. Peki satışta olan en iyi telefonlar hangileri ve hangi özellikleriyle diğerlerinden ayrılıyorlar?



Akıllı telefonlar, kişisel olarak en büyük bütçe ayırdığımız teknolojik ihtiyacımız haline geldiler. Son senelerde amiral gemisi sınıfı akıllı telefonlar için TL psikolojik fiyat eşiği 50.000 TL seviyesini geçmiş durumda. Hatta artık 4 bin TL'den aşağı "düzgün" bir telefon bulmak artık mümkün değil. Bu nedenle, en iyi akıllı telefonu seçerken fiyat-performans oranını belirlemek önemlidir.

100 liradan 6 bin liraya çıktı! Akıllı telefon sahiplerine duyuruldu! 2 gün içinde ödenmezse 6 bin ödenecek!

Bu liste, hem cep yakan amiral gemilerini hem de piyasayı darmaduman eden fiyat/performans cihazlarına yer verildi. Akıllı telefon alışverişini akıllıca yapmak isteyen herkes için günümüzde almaya değer olan en iyi akıllı telefonlar listesi hazırladık. Webtekno'da yer alan habere göre; Başlangıç, orta ve amiral gemisi seviyesinde çeşitli telefonlara yakından bakacak, her birinin alternatiflerine yer verildi. Peki, bu telefonlar hangileri? İşte en iyi 20 telefon ve 5 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön