02 / 05 / 2024

Say Yapı Yooistanbul Projesi'nde 9 milyon 39 bin dolara!

Say Yapı Yooistanbul Projesi'nde 9 milyon 39 bin dolara!

Ulus"ta 22 bin metrekare üzerinde inşa edilecek olan Say Yapı Yooistanbul Projesi'nde fiyatlar 809 bin  dolar ile  9 milyon 39 bin dolar arasında değişiyor... yooistanbul 250 milyon dolar yatırımla gerçekleştirilecek



yooistanbul"u diğer lüks projelerden ayıran en büyük farkı ortak alanlara gösterdiği önem. Bina lobileri, açık ve kapalı havuz, spa, Club House, Lounge, kütüphane dining pavilion, açık hava şöminesi gibi ortak yaşam alanları Philippe Starck tarafından tasarlanan yooistanbul, Starck"ın dehası ve yaratıcılığının tüm özelliklerini taşıyor.

yooistanbul son derece hızlı tempoda yaşayan ve bu tempo içinde hayatın tüm renkleri kaçıran şehir insanına kentin içinde bir vaha yaratmayı amaçlıyor. Lobisinden posta kutusuna kadar alışıldık tüm elementleri görkemli olduğu kadar eğlenceli de birer sanat eserine dönüştürüyor.

Daire içlerinde de yüksek bir standart yakalayan yooistanbul"un tüm banyoları Starck tarafından tasarlandı. Evlerin yaşam damarı mutfakta ise mutfak çözümlerinin en sofistike iki markası Boffi ve Gaggenau ankastre kullanıldı. Mutfak ve banyolar sadece kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap vermek üzere değil, içinde kalındığı sürece hayattan zevk alma düşüncesinden yola çıkılarak oluşturuldu. Bu bağlamda, sıradan bir banyo yapma bile bir şölene dönüşecek.  

Tasarım merkezli yoo evlerinin bir diğer önemli özelliği de Starck"ın ve Hitchox"un ˜doğaya saygılarından" gerçek birer yeşil ev olmaları. Yeşil ile teknolojinin muhteşem bir birleşimi olan yooistanbul ˜High-Tech Otomasyon Sistemleri" sayesinde sakinler hayatın aslında ne kadar kolay olduğunu deneyimleyecek. İhtiyaçlar ve teknolojinin yönlendirmesi ile doğan ˜High-Tech Otomasyon Sistemleri" evdeki görünmeyen yardımcı olacak.

Projedeki konut tipleri ise şöyle;

yooistanbul studio: Her köşesinde efsane tasarımcı Phillippe Starck"ın imzasının bulunduğu yooistanbul projesinde daireler sofistike bir yaşamın sadece büyüklükle ilgili olmadığının da kanıtı gibi hayata geçecek. Özgürlüğüne düşkün ve yaşam zevki olan kent sakinleri için tasarlanan yooistanbul studio dairelerinde birey her metrekarenin tadını çıkararak yaşayacak¦ approx. 100 metrekare büyüklüğünde.

yooistanbul master one level: Bir blokta tam bir kattan oluşan master one level, bol miktarda günes ışığı ve eşsiz bir manzarayı tercih eden ve geniş pencereleriyle lüksün doruk noktasını yaşamak isteyenler için ideal. Geniş bir yaşam alanı,   merdivensiz bir hayat. 490 metrekare  tüm kata yayılan daire tipleri.

yooistanbul one level: Bekarlar, genç çifler ve küçük aileler için ideal bir Starck evi. 2 veya 3+1"ler approx. 230 metrekare.

yooistanbul townhouse: Bahçe katlı dubleks yooistanbul townhouse"lar sakinlerine sunduğu müstakil bahçe teraslarıyla şehrin merkezinde bir ˜şehir sığınağı" görevi görecek. 400 metrekare approx.+ min. 220 metrekare  bahçe.

yooistanbul penthouse"lar 200 metrekareden 360 metrekareye  kadar değişiyor + 80 metrekare  terasları var.

yooistanbul icon penthouse: Sadece bir adet bulunan yooistanbul icon penthouse, bir kata yayılan alt katı ve muhteşem boğaz manzaralı çatı katı ile zerafetin huzurla bir araya gelerek ulaştığı son nokta, 690 metrekare. Bu metrekareye ek olarak 160 metrekare  terası var.

Yooistanbul Say Yapı ve yoo tarafından inşa edilen bir konut projesi.

5 katlı 11 bloklu toplam 100 daireden oluşan yooistanbul 250 milyon dolar yatırımla gerçekleştirilecek. yooistanbul projesi İstanbul Ulus"ta 22 bin metrekare üzerinde inşa edilecek. 2012"nin Haziran ayında tamamlanması planlanan projenin metrekare birim fiyatı ortalama 10 bin dolar.  

Projede fiyatlar 809 bin  dolar ile  9 milyon 39 bin dolar arasında değişiyor.

www.yooistanbul.com

http://www.sayyapiteknoloji.com/yooist.html

90 212 291 23 11

[email protected]


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön