28 / 04 / 2024

Sbm İzolasyon Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sbm İzolasyon Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mert Bulut ve Serdar Bakan ortaklığında kuruldu.



Sbm İzolasyon Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mert Bulut ve Serdar Bakan ortaklığında kuruldu.

Sbm İzolasyon Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü konut fabrika atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Şirket maksat ve mevzu ile ilgili gayrimenkuller almak satmak kiralamak kiraya vermek bina ve tesisler inşa etmek. Şirkete sağlanacak bilumum krediler ile şirketçe girişilecek taahhütlerin teminatı olarak ortaklar kurulu kararı ile ipotek tesis etmek fes etmek ve ettirmek menkul mallarını teminat olarak göstermek teminat mektubu almak ve vermek. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek amacıyla her türlü taşınmaz malları gayrimenkulleri ve tesisleri satın alabilir satabilir tapu işlemlerini yapabilir şirketin lehine rehin ve ipotek alabilir dilediği derece ve sıradan ipotek işlemleri yapabilir ipotekleri fes edebilir. Yalıtım kimyasaları uygulama ve yapım işlerini yapmak.


Geri Dön