06 / 05 / 2024

Sea Pearl Ataköy Evleri'nde metrekaresi 7 bin 200 dolar!

Sea Pearl Ataköy Evleri'nde metrekaresi 7 bin 200 dolar!

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği Sea Pearl projesini metrekaresi ortalama 7 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sundu..



Ataköy'ün beklenen projesi satışa çıktı Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği Sea Pearl projesini metrekaresi ortalama 7 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sundu. İlk olarak Avrupa ve Ortadoğu'da beğeniye sunulan proje, Türkiye yatırımcısı için görücüye çıktı. 

Ataköy sahilinde denize sıfır bir konumda iki etap halinde yükselen Sea Pearlun ilk etabı olan Doğu etabında toplam 4 blokta 631 ünite yer alıyor. 2 milyar 700 milyon dolarlık toplam değere sahip olan Sea Pearl'ün Doğu etabı 1 milyar 100 milyon dolar bedelle hayata geçiriliyor. Ortaoğu da ajanslar üzerinden tanıtım ve satış çalışmaları yapılacak projenin bu ilk etabında 1+1'den 4.5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. 


3 ayrı ödeme 

İlk etap teslimlerinin Temmuz 2017'de yapılması planlanan Sea Pearl'de metrekare fiyatları ise 7 bin 200 dolardan başlıyor. Projede ev sahibi olmak isteyenler için firma bünyesinde 3 ayn ödeme planı uygulanıyor. 


Bunlardan ilkine göre yüzde 5 peşin, 48 ay eşit taksit; ikincisine göre yüzde 10 peşin 36 ay vade Özen Kuzu farksız; son ödeme planına göre ise yüzde 5 peşinat ile banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor. 


'İnşaat sektörüne örnek olacak' 

Ataköy'de, yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatınm değeriyle hayata geçirilen Sea Pearl ile ilgili konuşan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Bazılan ihtişam sever, bazılan ihtişamlı yaşar mottosuyla yola çıktığımız projemiz, Türk inşaat sektöründe kendine önemli bir yer edinecek ve birçok yapıya örnek olacak donanıma sahip. 


Marmara Denizine olan eşsiz hâkimiyeti ile İstanbul'un rakipsiz projesi Sea Pearl, sahip olduğu her detayda 'lüks' algısını yeniden yorumluyor" dedi. Yoga salonundan seyir adasına Projedeki zengin sosyal alanlarla ilgili de bilgi veren Kuzu, "Sea Pearl'de her bloğun kullanımına özel 150 ila 200 metrekare arasında değişen fitness salonlan, yoga salonlan, dinlenme alanlan ve bunlann yanı sıra çocuk oyun alanlan, yürüyüş ve koşu yollan, tenis kortu, streetball sahası, yaya yollan, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alanı yer alıyor" diye konuştu. 


Ortak sahil şeridi yapılacak

Ataköy'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve  TOKİ  tarafından ortak bir sahil şeridi planlaması yapılacak. 

10 metre yaya yolu, rekreasyon ve yaya yolu olmak üzere 50 metre sahil bandı oluşturulacak. Bu düzenleme sahilde projesi olan şirketler tarafından karşılanacak. Ataköy sahilinin kamunun kullanımında olacağını belirten Özen Kuzu, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu konuda hassas davrandı. Komşu parsellerle birlikte kıyı düzenlemesi yapıldı" dedi. 


Posta


Geri Dön