14 / 05 / 2024

Sea Pearl Ataköy projesinde 3 farklı ödeme planı!

Sea Pearl Ataköy projesinde 3 farklı ödeme planı!

KUZU Grup, Kat Gayrimenkul’le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği Sea Pearl projesini metrekaresi ortalama 7 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sundu..



Denize sıfır bir konumda iki etap halinde yükselen Sea Pearl’ün ilk etabı 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana geliyor. İlk etapta, alanları 88 ila 398 metrekare arasında değişen 1+1’den 4.5+1’e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor. İnşaat ve satış çalışmaları tüm hızıyla devam eden projede, ilk etap teslimlerinin Temmuz 2017’de yapılması planlanıyor.


3 FARKLI ÖDEME PLANI


Sea Pearl projesi için firma bünyesinde 3 ayrı ödeme planı uygulanıyor. Bunlardan ilkine göre yüzde 5 peşin, 48 ay eşit taksit; ikincisine göre yüzde 10 peşin 36 ay vade farksız; son ödeme planına göre ise yüzde 5 peşinat ile banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor. Gerek konumu, gerek ayrıcalıklarla dolu sosyal alanları gerekse lüksü yeniden yorumlayan mimarisi ile İstanbul’un mega projesi unvanına sahip Sea Pearl’deki tüm bağımsız bölümler deniz manzarasına hâkim bir konumda yükseliyor. 


Vahdet


Geri Dön