27 / 04 / 2024

Seba Office Boulevard ne zaman teslim edilecek?

Seba Office Boulevard ne zaman teslim edilecek?

Firma: Seba İnşaat

Proje: Seba Office Boulevard

Seba Office Boulevard projesi 24 bin 621 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projenin ödemelerinde lansmana özel indirimler yapılıyor. Satış sürecinin başladığı Seba Office Boulevard ne zaman teslim edilecek?



"Seba Office Boulevard ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtından önce proje hakkında bilgi verelim. Proje TEM Otoyolu ve E-5 gibi ana bağlantı yollarına yakın konumda yükseliyor. 


5 blok ve 204 bağımsız birim olarak tasarlanan Seba Office Boulevard projesi,  Seba İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. Proje Kağıthane - Cenderede'de inşa ediliyor.


Seba Office Boulevard projesi İstanbul Çevre Yolu'na 6 kilometre, Kemerburgaz'a 5,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 14 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


66 bin 750 metrekaresinin satılabilir alan olarak tasarlandığı Seba Office Boulevard projesinde 188 tane ofis, 13 tane dükkan ve 3 tane restoran yer alıyor.


24 bin 621 metrekare alan üzerinde yükselen Seba Office Boulevard Cendere projesinde dükkanların metrekare fiyatı 5 bin dolar, ofislerin metrekare fiyatı 3 bin 250 dolardan başlıyor. 


Seba Office Boulevard ne zaman teslim edilecek?

Seba Office Boulevard projesinde satışa sunulan ofislerin teslimleri 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. 


Seba Office Boulevard iletişim

Tel:02123230303

Web:http://www.sebainsaat.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön