27 / 04 / 2024

Şebnem Dereli Kandilli'de oturmaya devam ediyor!

Şebnem Dereli Kandilli'de oturmaya devam ediyor!

1987 Türkiye İkinci Güzeli, eski manken Şebnem Dereli (40), kendinden 12 yaş büyük olan ve 7 yıl aşk yaşadığı Mehmet Dereli ile 2003'te Amerika'da evlenmişti



1987 Türkiye İkinci Güzeli, eski manken Şebnem Dereli (40), kendinden 12 yaş büyük olan ve 7 yıl aşk yaşadığı Mehmet Dereli ile 2003'te Amerika'da evlenmişti.

Hamileyken nikah masasına oturan çiftin aynı yıl oğulları Kerim dünyaya gelmişti. Sosyetede parmakla gösterilen Şebnem-Mehmet Dereli'ye nazar değdi! Boşanacakları iddiası üzerine Şebnem Dereli'yi aradım.

'Boşanacağımız doğru. Ama inanın ortada ne kavga, gürültü var, ne de ihanet. Her evlilikte olan şeyler. Eşim ile dostça ayrılıyoruz. Bundan sonra da oğlumuz için yine görüşmeye devam edeceğiz" dedi.

Eşi evden ayrıldı
Mehmet Dereli evden ayrıldı. Şebnem Dereli ise oğlu ile birlikte Kandilli'deki 4 katlı muhteşem köşkte oturmaya devam ediyor.  Dedikoduya göre; Şebnem Dereli boşanma kararını Kurban Bayramı sonrasında tek başına 1 hafta kaldığı Miami tatili sırasında aldı. İstanbul'a dönünce de eşiyle oturup konuştu. Sosyetede Mehmet Dereli'nin yüklü bir tazminat ödeyeceği söyleniyor ama Şebnem Dereli, "Kimseyle para konuşmam. Bana yakışmaz" diyor. Küçük bir not: Mehmet Dereli'nin eski eşi Esra Özkan'dan Emir adlı bir oğlu var. Mehmet Bey'in ağabeyi Sinan Dereli de Haziran 2010'da Bilgün Sazak'tan boşanmıştı.

Emlakçılara göre Kadillideki köşkün değeri en az 10 milyon euro. Şebnem Derelinin bunun dışında Bademlide yazlığı, Miamide evi var.

Halil Karmuk/Posta


Geri Dön