29 / 04 / 2024

Seçim atmosferi piyasalarda deprem etkisi yaratacak! Bu haberi okumadan yatırım yapmayın!

Seçim atmosferi piyasalarda deprem etkisi yaratacak! Bu haberi okumadan yatırım yapmayın!

Ekonomi yönetimi döviz ve borsada her ne kadar seçime kadar ipleri sıkı tutmaya çalışacak olsa bile ekonomistlere göre artan belirsizlik piyasalarda deprem etkisi yaratabilir. İşte detaylar...



Türkiye'nin, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için 14 Mayıs 2023 tarihinde sandığa gideceği hemen hemen kesinlik kazandı. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biri olarak görülen ve dört aydan az bir süre kalan, genel seçim öncesinde olabilecek bütün ihtimalleri sıralayan ekonomistler, kısa vadeli politika muammasının yaratacağı piyasa oynaklığı ihtimaline vurgu yapıyor. Ekonomistlere göre finansal piyasalardaki dengesizlikler 14 Mayıs 2023 tarihine kadar derinleşerek devam edecek. Türk Lirası’nda reel kazanç potansiyeli olarak ise yatırımcının gözünde borsa yine ön planda olacak.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön