14 / 05 / 2024

Seçim öncesi piyasalar sakin! Piyasalar 27 Nisan Perşembe gününe kilitlendi!

Seçim öncesi piyasalar sakin! Piyasalar 27 Nisan Perşembe gününe kilitlendi!

Seçim öncesi piyasalarda sakin bir hava gözleniyor. Dolar ve euro haftaya sakin bir başlangıç yaparken, borsa yükseliş ile başladı. Piyasalarda gözler 27 Nisan Perşembe günü açıklanacak Merkez Bankası’nın faiz kararında.



BORSA YÜKSELİŞLE BAŞLADI

Seçim öncesi piyasalar sakin! Piyasalar 27 Nisan Perşembe gününe kilitlendi!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,45 oranında artış göstererek 5 bin 34 puandan başlangıç yaptı. Endeks açılışta önceki kapanışa göre 22,50 puan artış göstererek 5 bin 34 puana yükseldi. Şu saatlerde ise endeks 5 bin 61 puan seviyelerinde hareket ediyor.

KKM REKOR KIRDI

Seçim öncesi kur korumalı mevduat hesabına olan yatırımcı ilgisi ise devam ediyor. KKM hesaplarındaki tutar nisan ayının ikinci haftasında 114 milyar lira artış gösterdi. Buna göre, kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar 1 trilyon 776,8 milyar liradan 1 trilyon 890,6 milyar liraya ulaştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön