05 / 05 / 2024

Seda Sakacı Sade güzellik kitabını Akbatı AVM'de tanıtıyor!

Seda Sakacı Sade güzellik kitabını Akbatı AVM'de tanıtıyor!

'Sade Güzellik’ kitabının yazarı güzellik uzmanı Seda Sakacı Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi misafirleri ile doğal güzelliğin sırlarını paylaşacak...





Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, tüm yıl boyunca düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra hazırladığı söyleşi programıyla da misafirlerini günlük hayatlarında faydalı olacak bilgilere ulaştırıyor.   


Akbatı AVYM’de 24 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilecek söyleşinin konuğu ise  ‘Sade Güzellik’ kitabının yazarı Seda Sakacı olacak.  Aynı zamanda makyöz,  saç tasarımcısı ve estetisyen olan Seda Sakacı, Akbatı misafirlerine kendi hazırladığı doğal kozmetik formüllerini ve doğal krem reçetelerini verecek.  Seda Sakacı, genç ve güzel kalmanın doğal sırlarını paylaşacağı söyleşide, kendi kozmetiğini kendi mutfağında hazırlamak isteyenlere doğal reçeteler sunarken, doğru malzemeleri satın almanın püf noktalarını da anlatacak.  Doğal ürünlerle sağlıklı güzelleşmenin mümkün olduğunu savunan Seda Sakacı, hem kadın hem erkek katılımcılar için cilt tipinin nasıl belirleneceğinden, cildin yaşlanmasının ve kırışmasının nasıl engelleneceğine birçok ipucu paylaşacak.  Akbatı misafirleri tüm merak ettikleri güzellik sırları hakkında Seda Sakacı ile yüz yüze görüşerek soru sorma imkânı bulacak. 


İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, özel tasarımlı alanları ve sunduğu kültürel ve sosyal etkinlikleri ile yaz döneminde de misafirlerine yepyeni bir alışveriş merkezi deneyimi yaşatmaya devam edecek.



Geri Dön