26 / 05 / 2024

SEDDK hasar ödemesi için açıklama yaptı! 'Vatandaşlarımız poliçe yenilemeyi düşünmesin'

SEDDK hasar ödemesi için açıklama yaptı! 'Vatandaşlarımız poliçe yenilemeyi düşünmesin'

SEDDK tarafından yapılan açıklama hasar ödemesi yapmayı düşünen vatandaşlar için oldukça önemli. SEDKK başkanı tarafından yapılan açıklama dosya sayısı olarak tahminlerinin 600 bin adet olduğunu belirtti. Hasar ödemelerinin milyarlara ulaşacağı uyarısında bulundu.



SEDDK hasar ödemesi için açıklama yaptı! Vatandaşlarımız poliçe yenilemeyi düşünmesin

Zorunlu trafik sigortası kapsamında gecikme cezası ayrıntısı

Gecikme cezası Mayıs ayına dek kaldırıldı. SEDDK başkanı Eroğlu döneme dikkat çekerek trafik sigortasında gecikme cezalarının kaldırıldığını belirtti. IP uygulamasının askıya alındığını belirterek Türkiye genelinde poliçe kesme imkanının getirildiği belirtildi. 

Konutlarda ve araçlarda teminatların ödenmeye başlandığı belirtildi. Deprem sonrasında DASK ile beraber çalışmaların yürütüldüğü bildirildi. Bölgede 1 milyon 129 bin DASK poliçesinin hali hazırda bulunduğu biliniyor. Dask'ın ilk gün içerisinde hasar tespitinin yapıldığını ve tazminatların ödenmeye başlandığını belirtti. DASK için beklenilen başvuru sayısının 600 bin olduğu söylendi. SEDDK başkanı tarafından bölgede olan DASK poliçesi kapsamında konut sayısının 1 milyon 129 bin olduğu kaydedildi.

SEDDK’dan son dakika haberi! Depremzedelerin DASK ve Trafik sigortası prim ödemeleri 1 Mayıs 2023’e kadar ertelendi

25 milyon araç sahibi yeni tedbirlerle karşı karşıya! Sizler için yeni dönem başlıyor!

Trafik sigortasında sıkıntı sürüyor. SEDDK, trafik sigortasından kaçınan şirketlere yönelik yeni önlemler peşinde!

Geri Dön