28 / 04 / 2024

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.



Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Yurt içi ve yurt dışında resmi ve özel her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanal, kanalizasyonlar arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurt içi ve yurt dışında taahhüt, müteahhitlik ve taşeronluk hizmetleri yapmak. 2-Her türlü ulaşım tesisleri, kara ve demiryolları vb. altyapı inşaatları, petrol ve doğalgaz boru hatları, tersaneler, havaalanları ile bunlara bağlı yardımcı üniteler inşa etmek, inşasını taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak bu işlerle ilgili her türlü projenin mühendislik hizmetlerini ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi. 3-Her türlü enerji tesisleri, doğalgaz, elektrifikasyon, reaktör, jeneratör vb. yer altı ve yer üstü enerji santral ve nakil hatları, barajlar, petrokimya ve diğer kimya ve endüstri tesisleri ile boru hatları inşaat hafriyat tesis ve taahhüt işleri yapmak. 4-Her nevi prefabrik tesisleri kurmak, hazır beton ve prefabrike yapı elemanlarının üretimini montaj ve ...ve şirketin ana sözleşmesinde yazılı diğer işler.
 


Geri Dön