05 / 05 / 2024

Şehir hastaneleri personel alıyor! Son tarih 12 Ocak

Şehir hastaneleri personel alıyor! Son tarih 12 Ocak

Resmi Gazete’de önemli bir personel alımı yayımlandı. Şehir Hastanesine en az lise mezunu personel alımı olacak. Büro memuru ve temizlik görevlisi kadrosu için yapılacak alımda başvuru şartları ayrıca paylaşıldı. İşte tüm detaylar...



ÜNİVERSİTE BAŞVURU ŞEKLİ

Adaylar 12 Ocak 2022 tarihi içerisinde (mesai bitimine kadar) Üniversitenin web sayfasında temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Rektörlük Evrak Kayıt Birimine şahsen veya aşağıda bildirilen adrese kargo/posta ile müracaat edeceklerdir. (Eksik belgeli veya süresi içinde yapılmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Evrakların yanlış birime ve/veya adrese teslim edilmesinden, posta ile başvuran adayların başvurularının postadaki gecikmelerinden Üniversite sorumlu değildir.) Rektörlük Evrak Kayıt Birimi Canik Yerleşkesi Gürgenyatak Mahallesi Merkez Sokak No:40-2/1 Canik/ SAMSUN.

BAŞVURU DETAYLARI


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön