27 / 04 / 2024

Şehir Hastanelerine alım yapılacak! 9500 TL maaşlı personel alımı için detaylar!

Şehir Hastanelerine alım yapılacak! 9500 TL maaşlı personel alımı için detaylar!

Şehir hastaneleri yeni personel alımları için kadro açtı ve başvurular 13 Mart tarihinde sona erecek. İlkokul mezunu olanlar bile başvuruda bulunabilirler ve KPSS şartı aranmamaktadır.



Bu fırsat, iş arayanlar için oldukça önemlidir. Türkiye genelinde birçok şehirde açılan yeni hastaneler, düzenli olarak eleman istihdam etmek üzere İŞKUR aracılığıyla ilanlar yayınlamaktadır. Alınacak personeller için minimum maaş tutarı 9500 TL olarak belirlenmiştir.

Şehir Hastanelerine alım yapılacak! 9500 TL maaşlı personel alımı için detaylar!

Şehir hastaneleri personel alım detayları

İŞKUR, 9 farklı şehir hastanesinde garson, çamaşırhane görevlisi, sterilizasyon görevlisi, servis elemanı, usta öğretici, çaycı ve beden işçisi pozisyonlarında personel alımı yapacağını duyurdu.

İlanlar İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı ve başvurular şartları da açıklandı. Başvuru şartları arasında, 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, herhangi bir SGK kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığı almamak yer alıyor. 

İlandaki kadrolara başvurmak için KPSS şartı aranmamaktadır. Başvurular için en az ilkokul mezunu olmak yeterlidir.

Bu fırsattan yararlanmak isteyen adayların, İŞKUR’un internet sitesindeki ilan numaralarını takip ederek başvurularını yapmaları gerekiyor. Başvuru şartlarına uygun olan adayların başvurularını hızlı bir şekilde tamamlamaları başvuruları kaçırmamak adına önemlidir.


Geri Dön