30 / 04 / 2024

İŞKUR aracılığı ile 22 bin TL maaşlı bekçi olabilirsiniz!

İŞKUR aracılığı ile 22 bin TL maaşlı bekçi olabilirsiniz!

İŞKUR, bekçi olmak isteyenler için sevindirici bir haber duyurdu. 22 bin TL maaş şartıyla bekçilik için iş alımları ilanla paylaşıldı. Alımlar 24 farklı il için geçerli olup adayların başvurması gerekmektedir. İŞKUR’dan bekçi iş ilanı detayları…



İŞKUR'dan bekçi olarak çalışma vasfı olan ve iş arayanları ilgilendiren bir haber geldi. Açıklama kapsamında bekçi alımı için başvuranlar, normalden daha yüksek bir maaş alacak. Gerekli şartlar, İŞKUR tarafından belirtildi. Çarşı, inşaat ve mahalle bekçiliği olarak çalışmak isteyenlerin ve belirli vasıfları taşıyanların başvuru yapmaları gerekiyor. 24 farklı il için yayınlanan iş ilanı için belirli illerde yaşayan kişiler başvuru yapabilecek. 

Şartlar nelerdir?

İŞKUR tarafından yayınlanan güncel bekçi iş ilanına göre bazı şartlar belirlenip sunulmuştur. Bekçilik için başvurular İŞKUR internet sitesi üzerinden alınacaktır. İş başvurusu ilanında KPSS şartının aranmadığı da belirtilmiştir. Şartları karşılayan kişiler değerlendirmeye alınarak olumlu ya da olumsuz sonucu öğreneceklerdir. Bunun için İŞKUR tarafından yayınlanan iş ilanının dikkatli bir şekilde incelenmesi gerekmektedir. 

İŞKUR tarafından yayınlanan bekçilik ilanında şartlar arasında 18 yaşını doldurmuş olmak vardır. Erkekler için asker engelinin olmaması da şartlar arasındadır. Bekçilik görevini yapmak için sağlık sorununun olmaması da gerekmektedir. Bu görev için yeterli disiplinli olan kişilerin başvurmalarının gerekliliği belirtilmiştir. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen ve belirli şehirlerde ikamet eden kişiler İŞKUR’un bu ilanına başvurabileceklerdir. 


Geri Dön