30 / 04 / 2024

Şehir Konakları'nda 394 bin liraya!

 Şehir Konakları'nda 394 bin liraya!

Sur Yapı, Ümraniye'de hayata geçirdiği Şehir Konakları projesini ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor.



Sur Yapı, Ümraniye'de hayata geçirdiği Şehir Konakları projesini ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor. Lansmana özel yüzde 10 indirimin uygulandığı konut projesinde dairelerin fiyatları ise 394 bin TL'den başlıyor.


Sur Yapı, Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından yine Ümraniye'de, bu kez Şehir Konakları projesini ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor. 200 milyon TL yatırım değeriyle 13 dönüm arazi üzerine inşa edilen Şehir Konakları projesi, 2 adet 5 katlı bahçe konakları, 9 katlı 3 blok şeklinde teras konakları ve 14 katlı rezidans blokundan oluşuyor. Şehir Konakları'nda, aralarında 1 + 1,2+1,3+1,4+1 ve bahçe dublekslerinden oluşan 28 farklı metrekare seçeneğinde 208 adet daire yer alırken, dairelerin fiyatları 394 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirimin uygulandığı konut projesinde tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 10+10 indirim uygulanıyor. 


'YENİ BİR SOLUK GETİRECEK' 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas projenin bölgeye yeni bir soluk getireceğini belirterek, "Ümraniye'de 2012 yılında inşa ettiğimiz Metrogarden 

konut projesini 1.5 ay gibi kısa bir sürede satarak son derece memnun edici bir sonuca ulaşmıştık. 2014 Eylül ayında da modern bir mimariyle hizmete açtığımız, 8 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladığımız Metrogarden AVM ile de bölgeye değer kattık. Yeni inşa edeceğimiz konut projesi Şehir Konakları ile de bölgeye yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz. Bu projemiz de Metrogarden AVM'ye ve metro hattına sadece yürüme mesafesinde" diye konuştu.



https://www.suryapi.com.tr/konut-projeleri/sur-yapi-sehir-konaklari


Habertürk Ek


Geri Dön