27 / 04 / 2024

Şehir Plancıları Konya Şubesi yeni yönetim kurulunu tanıttı!

Şehir Plancıları Konya Şubesi yeni yönetim kurulunu tanıttı!

Dedeman Otel'de dün düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında konuşan Şehir Plancıları Odası Konya Şube Başkanı Münir Günay, odalarının Türkiye genelinde 10 adet şubesinin bulunduğunu da aktardı.



 

Şehir Plancıları Odası Konya Şubesi yeni yönetim kurulunu basına tanıttı. Dedeman Otel'de dün düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında konuşan Şehir Plancıları Odası Konya Şube Başkanı Münir Günay, odalarının Türkiye genelinde 10 adet şubesinin bulunduğunu aktardı. Odalarının 1969 yılında kurulduğunu hatırlatan Günay, "Odamız kentleşme ve planlamaya ilişkin konularda kamu yararından yana tavır alma, uzmanlık alanında kentlerde gerçekleşen uygulamalar hakkında doğruları aktarma, yöneticileri kamu yararı doğrultusunda karar almaya yönlendirme ve yapılan yanlış uygulamalara karşı mücadele etmek ile yükümlü" dedi. 


'Takipçi olacağız' Konya'da planlamaya ilişkili her türlü konuyu takip edeceklerini belirten Günay, "Kamu yararına politikaların hayata geçirilmesi, sağlıklı, güvenli ve yaşanabilir çevreler oluşturulması, doğal, tarihi, kültürel çevrenin korunması adına yerel ölçekte bu konularla ilgili çözüm önerileri geliştirilmesi konularında çalışmalarımızı oda olarak sergileyeceğiz" diye konuştu. 


Konya'nın Sesi


Geri Dön