28 / 04 / 2024

şžehirde country tarzı hayat!

şžehirde country tarzı hayat!

Varyap'ın Ataşehir'de yaptığı ödüllü Varyap Meridian projesi country tarzında dekore edilen örnek dairesiyle şehir insanlarını farklı bir yaşama sürüklüyor



şžehrin içinde stresin dışında'. Bir taraftan herkesin yaşamak istediği diğer taraftan ise projelerin klasik iddialı cümlelerinden biri haline geldi bu slogan. şžehir hayatının hızından ve yoğunluğundan sıkılan insanlara alternatif bir yaşam sunan bu slogan bazı projelerde gerçeğe dönüşüyor. Varyap İnşaat'ın Batı Ataşehir'de hayata geçirdiği Varyap Meridian projesinin country tarzda dekore edilen örnek daireleri de bu slogana uyuyor. House Beatiful dergisi de ocak sayısında Varyap'ın örnek dairelerini gezdi ve özel çekimlerle tüm detayları fotoğrafladı.

Afrika egzotizmi odalara girdi
Varyap'ın reklam filminde 'Birileri gelir dünyayı değiştirir' cümlesi ise bu örnek dairelerle ev sahiplerini şehir hayatının kalabalığından uzaklaştıracağa benziyor. Varyap'ın 3 odalı örnek evinin salonu bej renginin farklı tonları, koyu kahverengi ve ahşap dekoratif unsurlarla harmanlandı. Oturma odasında bambular ahşap aksesuvarlar ve hayvan figürleri ön plana çıkarılırken eskitme mobilyalar ve dolaplar en çok dikkat çeken unsurlar arasında geliyor. Koltuklarda farklı tonlar ve tercihen Afrika egzotizmini yansıtan figürlerdeki desenlerin yanı sıra yemek masası arkasına yerleştirilen büfe ve duvar saatleri de bu etkiyi artırıyor.Salonda başlayan county esintisi yatak odası ve çocuk odalarında da devam ediyor.

Yüksekte teras bahçe
Bir paravan ile salondan ayrılan bölümde ise adeta şehirden uzakmışcasına bahçe terasına benzer bir ortam oluşturulmuş. Bu bölümde ahşap bahçe mobilyaları ile ferforje bahçe masası ve sandalyelerle hareketlendirilirken minik şelalaler ve ev içi bahçe düzenlemeleri ile country tarzına vurgu yapılıyor. Mutfağa girildiğinde ise salon ve odalardaki açık ahşap renkleri yerini koyu renklere bırakıyor. Tezgah ve mobilyalarda kullanılan beyazlar ise kontrast yaratılıyor.
Sabah Emlak


Geri Dön