28 / 04 / 2024

Şehitkamil Belediyesi'nden yeni park!

Şehitkamil Belediyesi'nden yeni park!

Gaziantep Şehitkamil ilçesine kazandırmış olduğu bir birinden modern parklarla vatandaşların yaşam kalitesini yükselten Şehitkamil Belediyesi son olarak, Karaca Ahmet Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başladı.




Şehitkamil ilçesine kazandırmış olduğu bir birinden modern parklarla vatandaşların yaşam kalitesini yükselten Şehitkamil Belediyesi son olarak, Karaca Ahmet Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başladı.



RAHAT BİR NEFES ALMA İMKANIMIZ OLACAK



Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Karaca Ahmet Mahallesine yeni bir park kazandırıyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 bin 278 metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta, çocuklar için oyun alanları, spor aletleri, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, engelli merpeni, oturma bankları, gibi birçok özelliği bir arada bulunduracak. Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park önümüzdeki günlerde hizmete vatandaşların hizmetine sunulacak. Mahallelerine böylesine güzel bir parkın kazandırılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Mahallemiz yeni yerleşim alanı olduğu için bir parka ihtiyacımız vardı. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz her mahalleye olduğu gibi bizimde mahallemize bir park yapımına başladı. Mahallemize gerçekten geniş vizyonlu ve kaliteli bir park yapılıyor. Büyük bir alan üzerine kurulan parkımızda yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, fitnes aletleri, çocuklarımız için oyun alanları, oturma bankları olacak. Burada rahat bir nefes alma imkanımız olacak. Çok az bir süre sonra parkımız hizmete girecek ve ailelerimizle birlikte bu parktan en iyi şekilde yararlanacağız. Mahallemize böylesine anlamlı hizmetleri kazandıran Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum” dediler.




Şehitkamil Belediyesi


Geri Dön