30 / 04 / 2024

Şehitkamil yeni parklar

Şehitkamil yeni parklar

Gaziantep Şehitkamil ilçesine kazandırmış olduğu bir birinden modern parklarla vatandaşların yaşam kalitesini yükselten Şehitkamil Belediyesi son olarak, Karaca Ahmet Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başladı.

ASCE GYO'dan Gaziantep'e yeni villa ve konut projesi! İmzalar atıldı!

ASCE GYO, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçireceği yeni projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesi geliyor! Tarih belli oldu! 

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Gaziantep projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinin ihalesi 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe satışta! 18 etapta 10 bin yeni konut geliyor!

Güvenli, konforlu evleri; sosyal alanları, parkları, bahçeleri, caddeleri, geniş bulvarlarıyla dikkatleri çeken Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi satışa sunuldu. İşte Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesiyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 1.167 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 yeni projede toplam 1.167 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı! Gaziantep'e 541 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı. Gazianteplerilerin yüzünü güldüren projede toplam 541 yeni konut yer alacak.

TOKİ Gaziantep projesi için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 675 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 7. Etap için düğmeye bastı! 587 konutluk yeni proje geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil projesi kapsamında 587 konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Gazianteplilere ucuz konut müjdesi! 587 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 587 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 587 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 587 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 626 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 626 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 675 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 konut hayata geçirecek.

Şehitkamil yeni parklar Haberi

Şehitkamil yeni parklar


Şehitkamil ilçesine kazandırmış olduğu bir birinden modern parklarla vatandaşların yaşam kalitesini yükselten Şehitkamil Belediyesi son olarak, Karaca Ahmet Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başladı.



RAHAT BİR NEFES ALMA İMKANIMIZ OLACAK



Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Karaca Ahmet Mahallesine yeni bir park kazandırıyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 bin 278 metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta, çocuklar için oyun alanları, spor aletleri, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, engelli merpeni, oturma bankları, gibi birçok özelliği bir arada bulunduracak. Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park önümüzdeki günlerde hizmete vatandaşların hizmetine sunulacak. Mahallelerine böylesine güzel bir parkın kazandırılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Mahallemiz yeni yerleşim alanı olduğu için bir parka ihtiyacımız vardı. Sağ...