08 / 05 / 2024

Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri sahiplerini buldu!

Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri sahiplerini buldu!

Bursa'da ilk kez düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün heyecanla beklediği ödül organizasyonu olma özelliği taşıyan Şehrin Yıldızları 2016, Bursa inşaat sektörü içinde yeni bir sayfa açmayı başardı.



Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri, Bursa'da düzenlenen görkemli bir törenle final yaptı. Bursa'da ilk kez düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün heyecanla beklediği ödül organizasyonu olma özelliği taşıyan Şehrin Yıldızları 2016, Bursa inşaat sektörü içinde yeni bir sayfa açmayı başardı. Seçkin ve deneyimli bir jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, 23 kategoride 26 adet proje ödülü sahiplerini buldu. 


ONUR ÖDÜLÜ KARALOĞLU'NUN 


İnşaat sektörünün en güçlü markalarının projeleri ile yer aldığı ve büyük ilgi gören Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri organizasyonunda görev alan jüri üyeleri tarafından belirlenen Şehrin Yıldızları 2016 Onur Ödülü, kente olan katkıları ve kentsel dönüşüm bilgilendirme çalışmalarından dolayı Bursa Valisi Münir Karaloğlu'na verildi. Ödülü Bursa Valisi Münir Karaloğlu adına Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş alarak, jüri üyelerine ve organizasyonu düzenleyen Çalışkan'ın ekibine teşekkür etti. 


ATIŞ YAPI'YA ÖDÜL 


Şehrin Yıldızları Gayrimenkul Ödülleri 2016 yarışmasına katılan ve yarışmadan üç ödülle ayrılan Atış Yapı,"Bölgesine Değer Katan Proje dalında Sapphire Yunuseli, Kentsel Dönüşüm Özel Ödülü kategorisinde Atış Premium ve Geleceği Yıldızı kategorisinde Atış Yapı markasıyla birinci olarak önemli bir başarıya imza attı. 



Bursa'da Meydan





Haber Bursa Kent Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Şehrin Yıldızları 2016 - Bursa Gayrimenkul Ödülleri" Crovvne Plaza Bursa'da gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 

Bursa'da ilk kez düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün heyecanla beklediği ödül organizasyonu olma özelliği taşıyan Şehrin Yıldızları 2016, Bursa inşaat sektörü içinde yeni bir sayfa açmayı başardı. Seçkin ve deneyimli bir jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, 23 kategoride 26 adet proje ödülü sahiplerini buldu. Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan EmlakSayfasi.com.tr kurucusu Utku Çalışkan, emlak ve konut sektörünün hızlı bir değişim sürecine girdiğini ve artık projelerin yarıştığı bir dönemin başladığını söyledi. Başarılı projelerin ödüller ile teşvik edilmesi gerektiğinin altını çizen Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Murat Taş, bu yıl ilki düzenlenen gayrimenkul ödüllerinin gelecek adına umut verici bir organizasyon olduğunu söyledi. 


HEYECAN GELDİ 


Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri hakkında açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, inşaat sektörünün gelişimi ve yenilenmesi adına büyük bir adım atıldığını ve bu organizasyon ile sektöre yeni bir heyecan geldiğini söyledi. Vali Yardımcısı Mustafe Altıntaş, değeri her geçen gün artan bir kent olan Bursa'nın inşaat sektörü içinde yeni bir fırsat oluşturduğunu söyledi. İnşaat sektörünün en güçlü markalarının projeleri ile yer aldığı ve büyük ilgi gören Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri organizasyonunda görev alan jüri üyeleri tarafından belirlenen Şehrin Yıldızları 2016 Onur Ödülü, kente olan katkıları ve kentsel dönüşüm bilgilendirme çalışmalarından dolayı Vali Münir Karaloğlu'na verildi. 




Bursa Kent


Geri Dön