29 / 04 / 2024

Şehrizar Konakları Cihan Ünal'lı reklam filmiyle dikkat çekiyor! 1 milyon 950 bin TL'ye!

Şehrizar Konakları Cihan Ünal'lı reklam filmiyle dikkat çekiyor! 1 milyon 950 bin TL'ye!

Firma: Gap İnşaat

Proje: Şehrizar Konakları

İstanbul’un incisi Üsküdar’da, İstanbul’a değer katacak bir proje olarak hayata geçirilen Şehrizar Konakları, yeni reklam filmi ile dikkat çekiyor



Üsküdar Altunizade’de Emlak Konut GYO ve Gap İnşaat’ın, İstanbul’a değer katacak bir proje olarak hayata geçirdiği Şehrizar Konakları, hazırlanan yeni reklam filminde Cihan Ünal herkesi gelenekten geleceğe bir İstanbul’a davet ediyor. Ana rengi olan yeşille, koru içindeki birbirinden farklı bitki örtüsüyle farklılaşan doğayla iç içe bir yaşam alanı sunan Şehirzar Konakları’nın reklam filmini WBR İstanbul reklam ajansı hazırladı.


Ünlü mimarlar Han Tümertekin, Nevzat Sayın, İhsan Bilgin ve Sinan Kafadar’ın buluştuğu Şehrizar Konakları, bir arada yaşamak isteyen geniş aileler için huzurlu ve ferah bir ortam sağlarken, İstanbul’un bitkilerinin kullanıldığı peyzaj düzenlemeleriyle sıcak ve samimi bir mahalle ortamını da mimariye yansıtıyor. 


Uzun zamandır gündemden uzak kalan ünlü tiyatro sanatçısı Cihan Ünal,  Şehrizar Konakları  için hazırlanan reklam filmini seslendirdi. Cihan Ünal’ın şiirsel anlatımı ile dile getirdiği Şehrizar Konakları reklam filminde projede sunulan lüks yaşamı tasvir eden Ünal, huzurlu bir yaşam, sevgi ve birbiri için atan kalplerle hayatın çok daha anlamlı olduğuna dikkat çekiyor. Şehrizar Konakları yeni reklam filmi ve ünlü sanatçı Cihan Ünal’ın projeye katılması ile ilgili Çalık GYG Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Gel ‘’Şehrizar Konakları projesi, konumu itibariyle İstanbul’un en büyük değerlerinden biri olan boğaz hattına hâkim, İstanbul’un bitki örtüsünü yansıtan doğayla iç içe huzurlu yaşam alanı sunan bir proje. Böylesine özel bir projenin reklam filminde de Cihan Ünal gibi önemli bir sanatçımızın sesi ile hayat vermesi bizim için çok önemliydi. Özelliklede Cihan Ünal’ın uzun bir dönem süren sessizliğini Şehrizar Konakları’nda bozması da ayrı bir değerdir” dedi. 


38 blok ve 208 lüks dairenin yer alacağı ve kaba inşaatı tamamlanan Şehrizar Konakları’nın 2013 yılının başında tamamlanması planlanıyor. 49 bin 500 metrekarelik arazide 108 bin metrekare inşaat alanı bulunan Şehrizar Konakları'nda konakların büyüklükleri 180 metrekare ile 626 metrekare arasında değişiyor. Halen satışı devam eden dairelerin fiyatları ise KDV dahil 1 milyon 950 bin ile 3 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.


Reklam Filmi Künyesi 

Projenin Adı: Şehrizar Konakları

Reklam Veren: GAP İNŞAAT 

Reklam Ajansı: WBR İstanbul 

Executive Creative Director: Ertan Özyiğit

Yönetmen ve Creative Director: Büşra Özyiğit

Reklam Metni Yazarı: Özgür Güven

Müşteri İlişkileri Direktörü: Gülçin Gül

Prodüksiyon Şirketi: 18 sn. Post Production

Ajans Prodüktörü: Suhan Karacebe

3D: Saydam Tasarım-Görselleştirme-Animasyon

Post Production: Mattepost

Seslendirme: Cihan Ünal

Müzik: Hakan Caneroğlu 

Kullanılan mecra: Tv 


0216 559 90 10


http://www.sehrizar.com


projeye sor



Geri Dön