30 / 04 / 2024

Şehzadeler Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Şehzadeler Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Çocuk Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Çelik, kültür merkezinde kurulacak çocuk kreşinin okulların açılmasıyla birlikte faaliyete geçeceğini müjdeledi.



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, kültür merkezi bünyesinde kurulacak çocuk kreşinin okulların açılmasıyla birlikte faaliyete geçeceğini müjdeledi.


Şehitler Mahallesi, Mehmetçik Caddesi üzerinde inşa edilen Şehzadeler Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, çocuk kültür merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çelik’e inceleme sırasında Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çoban, Fen İşleri Müdürü Kamil Çimen de eşlik etti. Kreş hizmetinden Şehzadeler ilçesinde yaşayan tüm vatandaşların faydalanabileceğini belirten Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi Çocuk Kültür Merkezinde çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Nasip olursa bir kaç ay içerisinde hizmete girmiş olacak. Belediyemizin ilk çocuk merkezinin kreşi bu binada hizmet vermeye başlayacak. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehzadeler halkımızın çocukları için hayırlı olsun” dedi.Kreşin 200 metrekare alanda 4 aktivite odası ve bir bahçesi bulunacağı ve 75 kişilik bir kapasiteye sahip olduğu belirtildi.


Milliyet


Geri Dön