30 / 04 / 2024

Şeker Finansal Kiralama'nın başvuru formu ve ihraç belgesi yayınlandı!

Şeker Finansal Kiralama'nın başvuru formu ve ihraç belgesi yayınlandı!

Şeker Finansal Kiralama'nın 240 milyon TL ihraç tavanı içinde, borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'ya yaptığı başvuru onaylandı. SPK onaylı İhraç Belgesi ve Borçlanma Aracı İhracı Başvuru Formu yayınlandı. 



Şeker Finansal Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye piyasası kurulu tarafından onaylanan ihraç belgesi hakkında açıklama yaptı. 

Şeker Finansal Kiralama'nın yurt içinde halka arz edilmeksizin satılmak üzere 240 milyon TL ihraç tavanı içinde, borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'ya yaptığı başvuru, SPK'nın 2 Temmuz tarih ve 40/829 sayılı kararı ile onaylandı. SPK tarafından onaylanan İhraç Belgesi ve Borçlanma Aracı İhracı Başvuru Formu yayınlandı. 

Şeker Finansal Kiralama'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin yurt içinde halka arz edilmeksizin satılmak üzere 240.000.000.-TL ihraç tavanı içinde, borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'ya yaptığı başvuru, SPK'nın 02.07.2020 tarih ve 40/829 sayılı kararı ile onaylanmıştır. SPK tarafından onaylanan İhraç Belgesi ve Borçlanma Aracı İhracı Başvuru Formu'na ekte yer verilmiştir.

Başvuru formu için  tıklayın

İhraç belgesi için 


Geri Dön