01 / 05 / 2024

Şekerbank 58 ilde 661 gayrimenkulü bugün satışa çıkarıyor!

Şekerbank 58 ilde 661 gayrimenkulü bugün satışa çıkarıyor!

Şekerbank 58 ilde 661 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü indirimli fiyatlarla bugün saat 14:00 'te açık artırma ile satışa çıkarıyor. Fiyatlar 400 TL'den başlangıç gösteriyor.



Şekerbank 58 ilde 661 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü indirimli fiyatlarla Eskidji'yle satışa çıkarıyor. Satışlar bugün açık artırma ile yapılacak. 


Gayrimenkullerin ihalesi naklen canlı bağlantı ile www.eskidji.com internet sitesinde yayınlanacak. Söz konusu satış ihalesi saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 


Satışa konut gayrimenkuller konut, yazlık, işyeri, arsa ve fabrika olarak belirlendi. KDV'siz satışı yapılacak olan gayrimenkuller için istenirse avantajlı Şekerbank konut kredisi imkanı sunuluyor. Gayrimenkullerin fiyatları 400 TL ile 3 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. 


58 il şu şekilde; Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çankırı, Çanakkale, Çorum, Denizli, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Giresun,  Hatay, Isparta, Iğdır,  İstanbul  , İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Sivas, Siirt, Rize, Tekirdağ, Trabzon, Tokat, Uşak, Yalova, Yozgat ve Zonguldak. 


İhale duyurusu için tıklayın


Geri Dön