28 / 04 / 2024

Şekerbank 58 ilde 664 gayrimenkulünü 23 Ekim'de satışa çıkarıyor!

Şekerbank 58 ilde 664 gayrimenkulünü 23 Ekim'de satışa çıkarıyor!

Şekerbank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla 23 Ekim 2014 tarihinde Perşembe günü açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 400 TL'den başlangıç gösteriyor.



Şekerbank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla satışa çıkarıyor. İndirimli fiyatlarla satılacak olan 664 gayrimenkulün ihalesi, 23 Ekim 2014 tarihinde Perşembe günü açık artırma ile yapılacak. 


KDV'siz yapılacak satışlarda dilerseniz Şekerbank Konut Kredisi de kullanabileceksiniz. Toplam 58 ilde satışların yapıldığı ihale kapsamında iller arasında; Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çankırı, Çanakkale, Çorum, Denizli, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Giresun,  Hatay, Isparta, Iğdır,  İstanbul  , İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Sivas, Siirt, Rize, Tekirdağ, Trabzon, Tokat, Uşak, Yalova, Yozgat ve Zonguldak yer alıyor. 


Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 400 TL'den başlıyor ve 3 milyon 800 bin TL'ye kadar yükseliyor. En pahalı gayrimenkul Antalya Muratpaşa'da yer alıyor ve 3 milyon 800 bin TL'den satılıyor. Bina vasfındaki gayrimenkul 7 kattan oluşuyor. 


İhale şartnamesi için tıklayın


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön