02 / 05 / 2024

Şekerbank tam 11 şehirde personel alımı yapacak! Şehirler ve açık kadrolar açıklandı!

Şekerbank tam 11 şehirde personel alımı yapacak! Şehirler ve açık kadrolar açıklandı!

Şekerbank, bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 kentte yapılacak personel alımları için açık kadrolar ve başvuru yeri belli oldu.



Şekerbank, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alacağını açıkladı. Personel alımlarının 11 farklı kentte yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda, alım yapılacak şehirler şu şekilde oluştu:

İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Balıkesir, Muğla, Kahramanmaraş, Gaziantep, İzmir, Antalya ve Elazığ.

Hangi kadrolara da alım yapılacağını açıklayan Şekerbank, söz konusu kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların kariyer.net internet sitesinden başvuru yapabileceklerini paylaştı.

Şekerbank tam 11 şehirde personel alımı yapacak! Şehirler ve açık kadrolar açıklandı!

İŞTE ALIM YAPILACAK KADROLAR

Bünyesinde istihdam etmek üzere 11 farklı ilde personel alımı yapacağını duyuran Şekerbank, aynı zamanda hangi kadrolara personel alınacağını da açıkladı.  Bu kapsamda, en çok İstanbul’daki açık kadrolara personel alımı yapılacağı öğrenildi.

Buna göre, açık pozisyonlar arasında kurumsal bankacılık portföy yöneticisi, bireysel banka müşteri temsilcisi, operasyon yönetmeni / yönetmen yardımcısı, kobi / işletme bankacılığı müşteri temsilcisi ve kurumsal bankacılık satış temsilcisi olduğu öğrenildi.

Bunun yanı sıra, İstanbul’da yapılacak personel alımları için şubeler operasyon yetkilisi, merkezi işlemler operasyon yetkilisi, ödeme sistemleri yetkilisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, yabancı para operasyonları yetkilisi ve aynı zamanda dış işlemler ödemeler operasyonu kadrolarının açık olduğu ve kadrolara alım yapılacağı ifade edildi.

Peki, diğer illerde hangi kadrolara alım yapılacak? İşte detaylar...


Geri Dön