28 / 04 / 2024

Demirdöküm, Sodex Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiledi!

 Demirdöküm, Sodex Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiledi!

sıtma soğutma sektöründe 58 yıldır faaliyet gösteren DemirDöküm, sektöründe Türkiye’nin en büyük fuarı ISK-SODEX’te, ürün ve hizmetleriyle büyük beğeni topladı



Kuruluşundan bu yana ısıtma soğutma sektöründe ilkleri tüketiciyle buluşturan DemirDöküm, CNR Expo Fuar Merkezi’nde, 2 – 5 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırladı. Sodex Fuarı’na, düzenlendiği yıldan bu yana aralıksız katılan DemirDöküm, yine fuarın en çok ziyaret edilen markalarından biri oldu.


DemirDöküm standında sergilenen Atron ve Nitromix kombiler, A410 Inverter klimalar, Maxi-Condense duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, DT3 termosifonlar ve yeni Lykia güneş enerjisi kollektörleri ziyaretçiler tarafından en çok ilgiyi gören ürünler oldu. 


DemirDöküm, SODEX fuar standında Yetkili Satıcı, Satış Noktası ve Nihai Müşteriye yönelik sunduğu hizmetleri de tanıttı. Demir Club, Sosyal Medya ve Tüketici Hizmet köşeleri sayesinde, ziyaretçilerin DemirDöküm hizmetleri hakkında detaylı bilgiye ulaşabilmesi sağlandı.


DemirDöküm, 2012 Sodex Fuarı’nda gerçekleştirdiği aktivite ve sürprizlerle fark yarattı. Meteoroloji uzmanı Bünyamin Sürmeli nam-ı diğer Havayı Koklayan Adam, “İklim değişikliği ve Enerji Tasarrufu” konusunda ziyaretçileri bilgilendirdi ve ayrıca Twitter üzerinden gelen soruları da yanıtlayarak ziyaretçilerle sohbet etti. Şahmaran müzik grubunun sahne aldığı kokteyllerde ziyaretçiler keyifli zaman geçirdi. DemirDöküm standını ziyaret edenler için hazırlanan bir başka sürpriz, Atron Tam Tesisat oyununu oynayan ve en hızlı derecelere imza atan ziyaretçilere çeşitli ödüller verilmesiydi. Ziyaretçilere DemirDöküm ürünlerini, tesislerini ve hizmetlerini farklı bir gözle inceleme imkânı sağlayan 3 boyutlu tanıtım filmi ise DemirDöküm’ün fuarda fark yarattığı bir başka aktivite olarak dikkat çekti.

DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser fuarla ilgili olarak şunları belirtti: “Sodex Fuar’ı her iki yılda bir düzenlendiğinde daha da gelişerek büyüyor, bu da çok heyecan verici. Fuar bu yıl bizim açımızdan çok hareketli geçti. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuar, umuyorum herkes için verimli olmuştur.”


DemirDöküm Pazarlama ve Satış Direktörü Erdem Ertuna da, kuruluşundan bu yana ısıtma soğutma sektöründe ilkleri tüketiciyle buluşturan DemirDöküm’ün, bu sezon da yoğun AR&GE çalışmaları sonucu piyasaya yeni ürünler sunduğunu belirtti.  Rekabetin yoğun olduğu dinamik bir sektörde faaliyet gösterdiklerini belirten Ertuna, çeşitli ihtiyaçlara cevap veren ürünlerin yanı sıra müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalarına da devam ettiklerini sözlerine ekledi. 



Geri Dön