27 / 04 / 2024

Kılıç İnşaat projelerinde Japon sanatlarından esinleniyor!

 Kılıç İnşaat projelerinde Japon sanatlarından esinleniyor!

Kılıç İnşaat Ataşehir ve Haliç'te Japon mimarisinden esinlenerek tasarlanan 2 yeni proje hayata geçiriyor. Japon Evler'de fiyatlar 118 bin TL'den başlıyor



Haliç ve Ataşehir'de, Japon sanatlarından beslenen iki yeni proje hayata geçiyor. Kılıç İnşaat tarafından hayata geçirilen Japon Evler, Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Projede daireler 118.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Ataşehir'de alışılagelmiş konut yapılanmasının dışına çıkan Japon Evler, Uzak Doğu sanatlarından beslenen bir mimari ile hayata geçiriliyor. Tem Otoyolu'nun hemen yanında ve Ataşehir Finans Merkezi'nin çaprazında konumlanan proje 13 katlı tek binadan ve 72 daireden oluşuyor. Stüdyo dairelerin 32 ila 33 metrekare arasında değiştiği Japon Evler Ataşehir'de, 1+1 daireler ise 49 metrekare olarak yer alıyor. Toplamda 950 metrekare alanda yükselen proje; kapalı yüzme havuzu, sauna ve fitness alanı da bulunuyor.


PIERRE LOTI'NİN KARŞISI

Sütlüce'de, Karaağaç Caddesi'nde inşa edilen Japon Evler Haliç ise Bahariye Adaları ve Pierre Loti'nin karşısında yer alıyor. Zemin + 7 katlı tek bloktan oluşan projede 41 home-ofis ve 7 adet dükkan yer alıyor. 30 stüdyo daire, beş adet 1+1, altı adet 2+1 daireyi bünyesinde barındıran Japon Evler Haliç'in zemin katı ile 6. ve 4. katlarında 1 adet dükkan bulunuyor.  Home-ofis büyüklüklerinin 26 ile 99 metrekare arasında değiştiği Japon Evler Haliç'te; kapalı yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun odası ve fitness center da var.

Akşam


Geri Dön